Dani Oţil, declaraţii neaşteptate la "Neatza cu Răzvan şi Dani": "Fiecare dintre noi va avea acest virus, important e când îl luăm"

22 iulie, 2020
1 dani otil despre coronavirus jpg jpeg

Nu e indiferent! Dani Oţil a făcut declaraţii neaşteptate la "Neatza cu Răzvan şi Dani" referitoate la pandemie, la fapul că tot mai mulţi români sunt infectaţi cu coronavirus. Spune că toţi vom fi testaţi pozitiv mai devreme sau mai târziu!

Prezentatorul matinalului de la Antena 1 a răbufnit chiar în emisiunea pe care o prezintă de ani de zile. Dani Oţil e dezamăgit cu privire la modul în care oamenii percep şi comentează evoluţia pandemiei. 

Spune că fiecare dintre noi va avea acest virus. Mulţi cunoscuţi de-ai lui au fost deja infectaţi: 

„Viaţa cu Răzvan şi Dani nu mai e atât da funny. Lumea este împărţită online, nu-mi vine să cred că sunt urmărit şi citit de atâţia proşti. Am dat la block-uri ieri... Bă, că fiecare crede despre coronavirus este una, fiecare are dreptul să creadă ce vrea, dar să dai mai departe idei extreme spuse de alţi proşti mi se pare deja că suntem nişte proşti organizaţi. Dau la block-uri pe zi... foarte multe. 

Se apropie laţul, după cum ştiţi, fiecare dintre noi va avea acest virus, important e când îl luăm şi cât de mare e presiunea pusă pe sistemul sanitar.  Eu încep să am din ce în ce mai mulţi cunoscuţi şi, culmea, sunt din cei care au vrut neapărat la mare să stea bot în bot cu alţii. Pentru că ei sunt în spital şi n-au televizor, adică mi-au trimis nişte poze din spital... nu e cel mai drăguţ loc de pe planeta Pământ, îi salut, poate le transmite cineva sau văd pe Youtube, după emisiune, căci viaţa lor cu televizor toată ziua, la fiecare cafea de dimineaţă, pentru câteva săptămâni, s-a suspendat”, a spus Dani Oţil, în această dimineaţă, la Antena 1. Recente pe Ok! Magazine

Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg