Dani Oţil va fi tătic. Cum a dat vestea prezentatorul

28 martie, 2021
2 ote jpg jpeg

Danil Oţil trăieşte cel mai fericit momentul. Prezentatorul de la Antena1 va fi tătic. Iubita lui, Gabriela Prisăcariu, este însărcinată.

2 otilii4 jpg jpeg

Dani a făcut anunţul pe un site de socializare, cu umorul ce îl caracterizează. “Pentru toţi cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceţi un copil... Pentru toţi cei care au ceva cu pătrăţelele noastre...Pentru cei care merg cu bebeluşii 10-12 ore cu avionul, ca să vada şi bebeluşii insule...

Pentru...hai că am glumit...nu  pentru voi. Ci pentru noi...o să avem un copil. Am decis să spun aici, pentru că în curând mi se va vedea burta şi se vor face speculaţii. Promit să mă refac repede".

Prezentatorul de la Antena 1 şi-a cerut iubita în căsătorie pe când se aflau într-o vacanţă în Mexic. Planurile le-au fost însă date peste cap din cauza pandemiei, iar nunta a fost amânată. Dani şi Gabriela Prisăcariu sunt împreună de doi ani.

Mama vedetei de la Antena a trăit cu emoţie acest eveniment.

"A plâns mama când i-am zis, dar nu ştiu dacă a plâns de bucurie sau de… Am pus inelul la cală. Nu am simţit momentul să-l dau când am ajuns. Era marea urâtă şi eu visam să-l dau la o mare albastră. După aceea am mai vrut într-un loc, dar a venit nota mult şi m-a scos din stare. Am vrut să-l bat pe mexicanul acela. Păi dai inelul în aceeaşi zi când îl baţi pe ospătar? Nu! După aceea m-am dus pe o plajă mai ieftină", mărturisea Oţil.Recente pe Ok! Magazine

Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg