Daniel Craig este rudă cu adevăratul James Bond

14 noiembrie, 2012

Daniel Craig, interpretul agentului 007 în ultimele trei filme din această serie, este înrudit cu adevăratul James Bond. Acesta a fost un renumit ornitolog britanic

Daniel Craig, interpretul agentului 007 în ultimele trei filme din această serie, este înrudit cu adevăratul James Bond. Acesta a fost un renumit ornitolog britanic, care a reprezentat sursa de inspiraţie pentru scriitorul Ian Fleming, creatorul celebrului personaj.

Potrivit experţilor britanici, adevăratul James Bond şi actorul Daniel Craig sunt înrudiţi cu regele Edward al III-lea al Marii Britanii, prin intermediul unui strămoş comun, Josh of Gaunt, duce de Lancaster.

Michelle Ercanbrack, istoric în genealogie, care colaborează cu site-ul Ancestry.com, a declarat: "Atunci când făceam cercetări pentru a alcătui arborele genealogic al actorului Daniel Craig, am remarcat că unele dintre numele şi localităţile din arborele lui genealogic semănau cu numele şi locurile din arborele lui James Bond. Am descoperit o legătură fascinantă între el şi naturalistul James Bond, la nivelul familiei regale britanice".

Scriitorul Ian Fleming a declarat şi el într-un interviu: "Atunci când am scris primul roman din serie, în 1953, am vrut ca James Bond să fie extrem de plictisitor, un bărbat neinteresant, căruia i se întâmplă însă tot felul de lucruri. Atunci când am căutat un nume pentru protagonistul meu, mi-am spus: «Dumnezeule, James Bond este cel mai plictisitor nume pe care l-am auzit vreodată!»".Recente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg