Daniel Day-Lewis s-a despărţit de Isabelle Adjani prin fax. Actriţa era însărcinată cu copilul lui!

2 ianuarie, 2022
1 adjani jpg jpeg

Nu numai că faimosul actor i-a dat papucii iubitei sale în cel mai neelegant mod cu putinţă, însă a făcut-o în cel mai nepotrivit moment, după care a continuat să se comporte urât cu ea.

“I-am spus că eram însărcinată… şi nu ne-am mai văzut niciodată după aceea”, a dezvăluit Adjani pentru The Mail, în 1996. “Nu mi-a spus niciodată că totul s-a terminat între noi.” Şi nu numai că se despărţise de ea prin fax!

Isabelle susţine că Day-Lewis a cerut să fie prezent la naşterea fiului lor, Gabriel Kane, însă n-a ajuns să-l vadă pe acesta în momentul în care a văzut pentru prima dată lumina zilei. Mai mult, actorul a informat-o pe fosta lui iubită, prin Fedex, că se însoară cu altcineva. Când l-a sunat ca să-l felicite pe Daniel şi pe iubita lui de-atunci, Deya Picahardo, actriţa a avut parte de alt şoc.  

stanga
dreapta
2 1 isabelle adjani profimedia 0225687691 jpg jpeg
3 actor profimedia 0149272626 jpg jpeg
4 isabelle adjani profimedia 0043191374 jpg jpeg
5 isabelle adjani profimedia 0378617333 jpg jpeg
1 adjani jpg jpeg

"Deya a răspuns la telefon. Am întrebat-o dacă pot vorbi cu Daniel, din moment ce de-abia primisem scrisoarea în care mă informase despre nuntă, pentru că voiam să-i felicit pe amândoi… Atunci mi-am dat seama că totul era un şoc teribil pentru ea, care nu era logodnica lui… Habar n-avea despre ce vorbeam!...", a continuat Adjani să povestească.

Day-Lewis nici măcar nu s-a obosit să nege acuzaţiile pe care Isabelle i le-a adus, în momentul în care a fost întrebat despre despărţirea lor. Câştigătorul Oscarului a recunoscut că tot ce povestise Adjani presei îl făceau să se simtă îngrozitor.

“La acea vreme, ştiam prea bine care-mi erau responsabilităţile şi felul în care eşuasem în faţa mea şi a persoanelor la care ţineam”, a declarat el pentru The Guardian, adăugând că detaliile despre despărţirea de Adjani s-au făcut să pară că ar fi diavolul în persoană. “Realitatea era destul de complicată oricum…”, a conchis acesta.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Monica Davidescu 50 (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg