Daniel Nuță revine în seara aceasta la Pro TV, în serialul „Înapoi în Groapa”

27 iunie, 2024

Dacă sunteți curioși să aflați ce s-a întâmplat cu celălalt clan de mafioți, cel de la Giurgiu, aflați că vi s-a pregătit o nouă versiune a captivantului serial românesc lansat în toamnă.

Daniel Nuta jpg

Un serial care le-a adus celor de acasă, în toamna anului trecut, șansa de a face cunoștință cu familia Vlahu, de a descoperi o poveste de viață impresionantă și de a vedea cum relațiile de familie pot schimba totul! În doar câteva ore, la PRO TV, Sașa Vlahu, eroul principal, interpretat de Daniel Nuță, revine, într-o versiune revizuită, de TV, Înapoi în GROAPA.

„O zi pe care o așteptam de ceva vreme este aici! Cred foarte tare în dezvoltarea spațiului online și crearea de content special pentru streaming, dar serialul la care am muncit o echipă tare faină, GROAPA, avea nevoie să revină pe TV pentru că publicul larg își dorește să-l vadă. M-am bucurat de reacțiile pozitive pe care le-am primit în toamnă și sunt curios să văd ce vor spune cei de acasă după ce vor vedea varianta nouă!”, declară Daniel Nuță.

De la 21:30, cu o dinamică diferită, serialul le prezintă telespectatorilor cine este Sandu Vlahu, capul familiei, și cum arată toți ai lui, dar și cu ce probleme se confruntă. Luat la întrebări de Alma, jurnalista care vine în Giurgiu pentru a afla mai multe despre el, Sandu va face dezvăluiri despre copiii lui: „Patru – toți băieți, Ion, ăla mare – plecat din țară, Grigore – mijlocul – administratorul firmelor, Valentin – prințul și mai e cel mic”, dar și despre influența pe care o are: „În orașul ăsta cine are probleme vine la mine”.

„Familia nu e în vorbe, nu e în cuvinte, e în suflet, în fapte de fiecare zi”, va mai adăuga Sandu Vlahu. Pot legăturile de sânge să schimbe totul în viața cuiva? Răspunsul poate fi aflat urmărind povestea, începând din această seară, la PRO TV!

Cine este Alma și cum ajunge ea să fie implicată în povestea familiei Vlahu? Ce se întâmplă cu Sașa, cel care a fost convins că și-a schimbat întreaga soartă? Ce alte personaje vor apărea în viața unei familii care avea totul pus la punct?

Înapoi în GROAPA. Ediția TV, de la 21:30, la PRO TV și pe VOYO!



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Barbie jpg
Mirela Retegan in Thassos in Grecia   Facebook 2024 jpg
FotoJet Ines jpg
Nicole Kidman si Sunday Rose foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez, Profimedia (9) jpg
Britney Spears, Profimedia (2) jpg
Cate Blanchett si fiul ei, Dahiell John Upton   GettyImages 1491761877 jpg
Maria Dragomiroiu în verde (1) jpg
Nicole Kidman la premiera The Expats, Getty Images (5) jpg
Loredana Boboc, Larisa Iordache, Bogdan Jianu, Catalina Ponor, Elisabeta Lipa, Monica Rosu la botezul lui Victor   Instagram png
Hailey Bieber, o gravida sexy   Profimedia jpg
Jennifer Lopez la Paris   Instagram  (1) jpg
Christina Aguilera colaj Getty Images jpg
Corina Caragea foto Pro TV Dechidere SSS06076  update (1) jpg
TĂTUȚU` jpg
Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG