Daniel Radcliffe, cel mai bogat tânăr britanic

1 decembrie, 2010

Actorul Daniel Radcliffe, interpretul vrăjitorului Harry Potter, are o avere de peste 53,83 milioane de euro şi se situează pe prima poziţie în topul celor mai bogate vedete tinere din Marea Britanie, informează

Actorul Daniel Radcliffe, interpretul vrăjitorului Harry Potter, are o avere de peste 53,83 milioane de euro şi se situează pe prima poziţie în topul celor mai bogate vedete tinere din Marea Britanie, informează dailymail.co.uk.

Daniel Radcliffe a strâns o avere de peste 45,6 milioane de lire sterline datorită rolului din franciza "Harry Potter", dar şi a celor din producţii puse în scenă pe Broadway (New York) şi West End (Londra). Pe poziţia a doua în acest top s-a situat Keira Knightley, cu o avere de 35,53 milioane de euro, obţinută datorită rolurilor din seria "Piraţii din Caraibe" şi din filmul "Remuşcare", dar şi unor contracte cu Chanel.

Emma Watson, colega lui Daniel Radcliffe din franciza "Harry Potter", se situează pe poziţia a treia în acest top al vedetelor britanice cu vârste sub 30 de ani, cu o avere de 23,61 milioane de euro. Pe lângă rolul din "Harry Potter", Watson a obţinut sume frumoase şi din contractele cu Burberry şi Chanel.

Locul al patrulea în top a fost ocupat de Rupert Grint, cu o avere de 22,43 milioane de euro, obţinută mai ales datorită rolului lui Ron Weasley din franciza "Harry Potter". Succesul seriei cu vampiri "Amurg" i-a adus actorului Robert Pattinson, în vârstă de 24 de ani, o avere de 21,84 milioane de euro şi locul 5 în clasament.Recente pe Ok! Magazine

garko
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg