Daniela Crudu a descoperit un nou tip de machiaj în Madagascar: „E superb, parcă sunt într-o poveste“

26 august, 2018
Daniela Crudu machiaj jpeg

Chiar dacă a ajuns în Madagascar cu un bagaj record de peste 30 de kilograme, din care cea mai mare parte a fost ocupată de cosmetice, Daniela Crudu s-a lăsat imediat captivată de moda locală. Mai exact, concurenta de „Ultimul Trib“, emisiune ce va fi difuzată în aceastã toamnă de Antena 1, s-a arătat încantată de Masonanjany, machiajul tradiţional al femeilor din zona Nosy Be a insulei africane, aşa că l-a adoptat imediat.

image

Modelul nu este însã unul obişnuit pentru europeni, ci unul care are rolul de a le înfrumuseţa, dar şi de a le proteja tenul de razele puternice ale soarelui. Iar în loc de mari firme cosmetice, culorile folosite de femeile de aici sunt obţinute local, din ingrediente naturale.

Mai mult decât atât, Daniela Crudu se simte deja schimbată de experienţa sa în în Madagascar: „E superb, parcă sunt într-o poveste aici! Totul e sălbatic, bananele cresc pe drum, mango la fel, deci avem şanse să nu murim chiar de foame, indiferent în ce Teritoriu am ajunge. Dar sunt foarte departe de casă, mi-e foarte greu fără telefon, Facebook, Instagram! Nu avem nimic aici, dar în acelaşi timp mă bucur de tot ceea ce trăiesc, vă promit că o să vedeţi o altă Cruduţa în această emisiune, ce nu aţi mai întâlnit! M-am redescoperit şi sper să vă placă, să fiţi mândri de mine“.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg