Daniela Crudu, de nerecunoscut după cinci luni de absenţă! S-a transformat complet: „Tot ce apare nou, eu încerc. Sunt cobai“

15 martie, 2019
1 daniela crudu prezent 9 jpg jpeg

A fost una dintre cele mai mediatizate asistente din istoria televiziunii, după ce a făcut parte din echipele de la „Neatza cu Răzvan & Dani“ şi „Un show păcătos“, a participat la multe alte show-uri de divertisment, însă timp de cinci luni a dispărut din lumina reflectoarelor.

Acum, Daniela Crudu a revenit în centrul atenţiei şi a fost invitată la „Xtra Night Show“, acolo unde a vorbit despre perioada în care a fost absentă: „De când n-am mai apărut, nici nu mai ştiu cum să mai stau la televizor, care e profilul meu bun... Acum mă simt foarte bine. Mă plimb, încerc să mă reinventez, să descopăr ce îmi place şi ce vreau să fac. Am tatuaje noi. Aştept să mai am şi eu o relaţie serioasă. De patru ani nu am mai avut. Fac 30 de ani. Poate găsesc un om open mind, nu încuiat. Să ne distrăm împreună. E greu pentru oricine să ţină pasul cu mine“.

Fosta asistentă a lui Dana Capatos a vrut să facă lumină şi în privinţa operaţiilor estetice, dezvăluind absolut toate intervenţiile chirurgicale la care a fost supusă până în prezent.

stanga
dreapta
2 daniela crudu operatii 2 jpg jpeg
3 daniela crudu operatii jpg jpeg
12 daniela crudu prezent 10 jpg jpeg
13 daniela crudu prezent 11 jpg jpeg
14 daniela crudu prezent 12 jpg jpeg
15 daniela crudu prezent jpg jpeg
4 daniela crudu prezent 2 jpg jpeg
5 daniela crudu prezent 3 jpg jpeg
6 daniela crudu prezent 4 jpg jpeg
7 daniela crudu prezent 5 jpg jpeg
8 daniela crudu prezent 6 jpg jpeg
9 daniela crudu prezent 7 jpg jpeg
10 daniela crudu prezent 8 jpg jpeg
1 daniela crudu prezent 9 jpg jpeg

„Sunt bine în pielea mea, foarte mulţumită. Mulţumesc lui Dumnezeu, adică domnului doctor. Nu există femei urâte, doar că n-au bani să se opereze. Am doctorii mei care se ocupă de mine de 10 ani. Am avut silicoane care m-au ţinut 12 ani. Acum le-am schimbat, pentru că am vrut mai mari. Sunt foarte mulţumită. Acum mi-am subţiat talia. De ce nu, dacă se poate şi mai bine? Este o nouă operaţie, liposculptură. Înainte nu aveam talie de clepsidră. Şi înainte era bine, dar dacă se poate şi mai bine? Sunt fericită. La faţă mi-am făcut cu fire. Tot ce apare nou, eu încerc. Sunt cobai. Sunt nişte fire care se pun în faţă şi îţi trag faţa. Botox. Am de toate. Acum, eu le-am făcut pe toate, dar vorba lui mama, să vedem cum arăt peste 10 ani, că acum arăt bine. Am şi lentile. Aş vrea să-mi lungesc şi picioarele, există o tehnică în Rusia. Glumesc, nu o să fac aşa ceva, doamne fereşte. Şi nici în fund nu îmi pun nimic, că am de la Mama Natură. Mai am acid şi botox în frunte. La clinică merg cal a mine acasă. Am plătit toate operaţiile, nu am făcut barter. Dacă dai din suflet, merge bine. Investesc în mine“, a spus Daniela Crudu.

Spre finalul emisiunii, Dan Capatos a întrebat-o pe Daniela Crudu dacă este adevărată informaţia potrivit căreia ea ar avea diabet, însă vedeta a refuzat iniţial să răspundă. După insistenţele prezentatorului, ea a spus că are probleme de sănătate şi că urmează un tratament.

Mai multe fotografii cu Daniela Crudu pot fi văzute în GALERIA FOTO