Danny DeVito, de nerecunoscut la 72 de ani

4 mai, 2017
gettyimages 73887191 jpg jpeg

Este un actor şi regizor american cunoscut şi foarte apreciat pentru rolurile sale remarcabile din filmele de comedie. A jucat în pelicule memorabile precum "Războiul familiei Rose" (1989), "Un mafiot la Hollywood" (1995), sau "Mogulul". A început însă să devină faimos odată cu interpretarea rolului unui dispecer de taxi în serialul TV "Taxi" (1978-1983), care i-a adus un Glob de Aur şi premiul Emmy.

DeVito este unul dintre cei mai mari comedianţi de la Hollywood.

Este o stea a cinematografiei americane şi, în ciuda staturii sale minione, din cauza unei boli numită displazie epifizală multiplă, nimic nu l-a împiedicat să cucerească cetatea filmului, ba mai mult, această înfăţişare l-a făcut unic şi i-a fost de mare ajutor. Nu avem cum să nu ne amintim unul dintre filmele sale succes, pe care aproape toţi îl vedem an de an în preajma sărbătorilor de iarnă - "Crăciun cu scântei" - o comedie care ne face să râdem cu lacrimi.

Memorabil pentru rolul său din filmul Crăciun cu scântei.

Ajuns la vârsta de 72 de ani, Danny DeVito nu mai arată deloc aşa cum îl ştiam noi din filme. A îmbătrânit considerabil, are părul şi barba albă şi aproape că nici nu ne dădeam seama că este vorba de el, dacă nu avea acea postură care l-a făcut celebru. Are un CV cu greutate, de zeci de ani în televiziune şi film, iar înfăţişarea sa s-a schimbat de-a lungul anilor.

Este aproape de nerecunoscut.

DeVito a încărunţit.

Chiar dacă este septuagenar, nu a renunţat la marea sa pasiune - actoria. Danny DeVito şi Jeff Goldblum vor juca amândoi  într-o serie de comedii de o jumătate de oră. Cei doi actori sunt nevoiţi să se reunească pe platourile de filmare, Jeff, în vârstă de 65 de ani, îl rolul lui Matt, iar Danny, 72 de ani, în rolul lui Arlo.

Are 72 de ani şi încă mai joacă în filme.

Foto: Getty, CinemagiaRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg