Dansatorii ruşi care au primit un Golden Buzz sunt din oraşul în care s-a protestat împotriva războiului din Ucraina

30 aprilie, 2022
rusii UDI Golden Buzz Dragos Bucur Romanii au talent 6 jpg

Într-o perioadă în care ruşii de rând sunt prigoniţi din cauza politicii de forţă a lui Vladimir Putin, artiştii speră că arta lor va trece dincolo de ura generată de războiul din Ucraina.

Scena "Românii au talent" s-a umplut din nou de confetti aurii, după ce un număr realizat de un grup de dansatori ruşi l-au convins pe Dragoş Bucur să-şi folosească Golden Buzz-ul. Atât show-ul celor 10 băieţi originari din Siberia, cât şi povestea lor, ca grup au emoţionat audienţa, care i-a răsplătit cu ropote de aplauze. Toate pe merit, pentru un spectacol unic, de lumini şi umbre, de dans contemporan şi simbolistică original inserată în dinamica spectacolului.

Cine sunt ei? "Suntem trupa de dans UDI. Suntem din Rusia, Siberia, din oraşul Tomsk. UDI vine de la Yuri, Denis și Igor, cei trei fondatori. Toţi trei au crescut la orfelinat. Au format o trupă de dans în anii '90 şi au devenit repede populari în întreaga Rusie", a povestit unul din membri.

"În oraşul nostru natal, Tomsk, avem o şcoală de dans, unde mii de copii învaţă să danseze. Este foarte special pentru noi că avem şi elevi cu dizabilităţi, care învaţă gratuit la această şcoală gratuit. Încercăm să le oferim copiilor posibilitatea de a dansa şi de a fi pe scenă, pentru că fondatorii, în copilăria lor, nu au avut această şansă."

rusii UDI Golden Buzz Dragos Bucur Romanii au talent jpg

Băieții de la UDI Team călătoresc pe tot globul și susțin spectacole pe toate continentele. Ei au fost deja prezenţi şi la alte concursuri similare "Românii au talent", ca Britain's Got Talent", "America's Got Talent", "Das Supertalent", "Tu si que vales". 

Pe scena talentelor au venit cu o poveste emoționantă, în care binele învinge răul. Interesant este că "răul" este reprezentat de un "om roşu", care ar putea fi metafora pentru o Rusie invadatoare şi beligerantă, care atacă fără scrupule.

La finalul show-ului, băieţii de la UDI au avut şi un mesaj special: "Vrem să demonstrăm, prin acest număr, că binele învinge întotdeauna răul. Vrem să ajungem la inimile celor de acasă şi să-i motivăm pe oameni să creadă în iubire şi în bunătate. Că binele învinge, într-un final! Este important ca orice om, copil, fie el telespectator, adult sau copil, să creadă cu tărie că binele învinge."

stanga
dreapta
rusii UDI Golden Buzz Dragos Bucur Romanii au talent 2 jpg
rusii UDI Golden Buzz Dragos Bucur Romanii au talent 5 jpg
rusii UDI Golden Buzz Dragos Bucur Romanii au talent 4 jpg
rusii UDI Golden Buzz Dragos Bucur Romanii au talent 6 jpg
rusii UDI Golden Buzz Dragos Bucur Romanii au talent 7 jpg
udi team 6 png
udi team 5 png

Culmea este că acest mesaj vine din partea unor ruşi originari din Tomsk, oraşul în care oamenii au ieşit în stradă să protesteze împotriva invaziei ruse din Ucraina! Şi asta, riscând arestul şi 15 ani de închisoare! Iar ei, ca artişti, pot protesta prin arta lor împotriva oricărui război, care lasă în urmă numai victime, chiar şi de partea învingătorilor.

FOTO: capturi Pro TVRecente pe Ok! Magazine

Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg