Datoria la cămin a Zinei Dumitrescu a fost acoperită. Uite cine a sărit cu banii

28 aprilie, 2016
Zina Dumitrescu jpeg

Apropiaţi ai fostei creatoare de modă, dar şi oameni cu dare de mână nu au rămas indiferenţi la situaţia disperată a acesteia.

image

După ce Cristian Brancu şi Valentina Pelinel au discutat despre starea alarmantă în care se găsea Zina Dumitrescu, internată de câţiva ani într-un azil de bătrâni din Snagov, din cauză că fiul ei nu i-a mai plătit şederea acolo, mai multe persoane au pus mână de la mână şi au strâns suma restantă de 50.000 de lei.

„Fiul doamnei Zina n-a mai trecut pe la ea de aproximativ un an. Între timp, s-au acumulat datorii mari, foarte mari. Gândiţi-vă doar că un loc la noi costă între 2.500 şi 4.500 de lei, iar în cazul doamnei Zina se mai adaugă tratamentul pe care trebuie să-l ia zilnic şi pe care-l plătesc din banii mei. În plus, doamna Zina are şi anumite solicitări pe care încercăm să le satisfacem. Acum s-a mai încălzit şi vreau s-o duc la mare, la Mamaia. Îşi doreşte foarte mult să vadă o dată litoralul“, a declarat Ion Cassian, directorul instituţiei, pentru WOWbiz.ro.

Omul de afaceri Cristian Tânţăreanu este unul dintre cei care a contribuit la plata datoriei, dar şi Larisa Oprea, a cărei fetiţă este botezată de Zina Dumitrescu.

Suma neacoperită de aceştia va fi suportată în totalitate de latifundiarul din Pipera, Gigi Becali, care nu a putut rămâne indiferent la suferinţa mamei Zina şi s-a alăturat cauzei.

image

„Sunt foarte bine! Sunt sănătoasă, mă simt bine, e foarte bine totul! Au venit la mine, sunt copiii mei pe care i-am crescut“, a declarat Zina Dumitrescu ieri seară la „Agentul VIP“.

„Vine Cătălin la mine sigur de sărbători şi s-ar putea să merg şi eu acasă pentru două-trei zile. Aş vrea să sărbătoresc Paştele în familie, cu prietenii...“, a spus ea entuziasmată.

„Sunt foarte bine cu sănătatea! Am tot ce-mi pofteşte inima, datorită lui Ionuţ, bineînţeles. Copiii mei îmi pregătesc o surpriză după ziua mea. Ştiu că după ce se termină surpriza, seara mergem la Cătălin Botezatu. Îi aştept pe toţi să vină cât mai des la mine. Nu ştiu la ce-aş putea să visez, am tot ce-mi trebuie“.

„Îmi doresc ca fiul meu să mă facă bunică, e un lucru pe care mi-l doresc. A zis că lucrează la chestia asta. În afară de prietenii mei, de Cătălin şi rude, nu ştiu pe cine aş putea să mai văd“, a mai spus ea.Recente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg