David Beckham a împlinit 43 de ani. Harper i-a transmis un mesaj emoţionant!

2 mai, 2018
david beckham 4 png

Este unul dintre cei mai celebri fotbalişti, un fotomodel pentru branduri renumite şi un tată pe cinste. David Beckham împlineşte astăzi 43 de ani, iar familia îi pregăteşte o petrecere pe cinste.

image

Victoria, dar şi copiii din familia Beckham au distribuit pe reţelele de socializare câteva imagini din timpul pregătirilor pentru marea petrecerea, aşa că fanii au putut vedea mormanul de cadouri achiziţionate special pentru David. Cruz, Romeo, Victoria şi Harper nu s-au putut abţine şi au postat indicii legate de surprizele pentru cel mai cool bărbat din familie, inclusiv un video în care micuţa Harper citeşte mesajul de pe felicitarea tatălui său. "Dragă tati, la mulţi ani, sper că îţi vor plăcea cadourile fabuloase. Te iubesc atât de mult. Cu dragoste, Harper", a spus Harper cu un accent britanic.

Au curs sute de urări pentru David Beckham, atât din partea familiei, cât şi din partea fanilor. Numai fiul Brooklyn Beckham nu este acasă, alături de familie, dar poate îl va lua prin surprindere pe tatăl său cu o vizită scurtă, până la sfârşitul zilei.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg