David Beckham, alături de mama sa și de o legendă a televiziunii alb-negru, la Wimbledon

3 iulie, 2024

Celebrul fotbalist a socializat în tribuna turneului de tenis atât cu mama sa, cât și cu naturalistul englez David Attenborough, realizatorul celor mai frumoase documentare despre fauna și flora planetei, incredibil de activ în ciuda vârstei sale foarte înaintate.

David Beckham cu mama lui, Sandra Beckham, și Sir David Attenborough la Wimbledon. Profimedia
David Beckham cu mama lui, Sandra Beckham, și Sir David Attenborough la Wimbledon. Profimedia

În ultimul timp, David Beckham e tot mai monden și nu ratează marile evenimente de la Londra, chiar dacă s-a stabilit cu soția sa la Miami. Și cu atât mai puțin nu ratează evenimentele favorite ale Casei Regale britanice, de care este foarte apropiat. Așa s-a întâmplat și acum, la debutul turneului de tenis Wimbledon, la care a mers împreună cu mama sa, Sandra Beckham.

Apariția naturalistului și prezentatorului britanic David Attenborough la Wimbledon a oferit o amintire vie a impactului său asupra sportului: mingile galbene. Odată cu apariția televiziunii color și cu creșterea interesului pentru tenis la sfârșitul anilor 1960, producătorii au căutat modalități de a îmbunătăți experiența de vizionare. Din punct de vedere istoric, mingile de tenis erau albe sau negre. Attenborough, care a lucrat pentru BBC în anii '60, când radiodifuzorul trecea la culori, a fost una dintre persoanele care au inspirat trecerea la mingile galbene, a declarat marți All England Club.

Federația Internațională de Tenis a introdus mingile galbene în regulile acestui sport în 1972 „deoarece cercetările au arătat că aceste mingi sunt mai vizibile pentru telespectatori". În mod ironic, Wimbledon nu a făcut această schimbare până în 1986. Compendiul oficial de la Wimbledon pentru acel an nota: „Mingile galbene au fost folosite pentru prima dată, în mare parte pentru că mingile albe se pătau de verde pe iarbă, devenind uneori aproape imposibil de văzut la televizor, unde tenisul era tot mai popular".

Sir David Attenborough, în vârstă de 98 de ani, a fost oaspete în loja regală de la Centre Court luni, când a început jocul la Grand Slam-ul pe iarbă. Marele fotbalist englez David Beckham a fost alături de el.

În aceeași zi, în tribunele de la Wimbledon au mai putut fi văzute și alte vedete, precum Prințul Pavlos al Greciei și fiica sa, Prințesa Olympia, actrița Rebel Wilson, actorii Golda Rosheuvel și Martins Imhangbe din serialul „Bridgerton”, cântărețul Cliff Richard, cântăreața și vedeta de televiziune Mylene Klass, artista Pixie Lott, mondena Poppy Delevingne cu tatăl său, Charles Delevingne.

FOTO: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

We Love Music Festival 2024 (4) JPG
Michelle Pfeiffer vs Francesca Eastwood   Getty Images, Instagram jpg
Sore și fiica ei Erin foto Ok Magazine DSC 3648 (4) jpg
Ela Craciun si fiica ei, Alesia   (1) jpg
Jennifer Lopez foto Instagram jpg
Andreea Sasu il face tatic pe Philipp Plein   Instagram jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la început de iunie 2024, Profimedia (2) jpg
Agatha Ruiz de la Prada   Facebook 5 jpg
Gina Pistol la MasterChef   Pro TV jpg
Berecleanu Andreea in Turcia 4 (1) jpg
edi iordanescu fb3 jpg
Celine Dion   Profimedia jpg
Amal și George Clooney, vacanță romantică la St Tropez, Profimedia (4) jpg
Ileana Stana Ionescu jpeg
Carmen Tanase png
FotoJet Bennifer jpg
Trump vs  Biden FOTO gettyimages webp
Emma Heming și Bruce Willis, GettyImages (6) jpg