David Beckham: ”Căsnicia poate deveni apăsătoare uneori”!

31 ianuarie, 2017
David Beckham and Victoria Beckham spend the day with their kids at Disneyland in Anaheim, CA  **ORIGINAL DATE TAKEN 08/24/15** jpeg

Sunt căsătoriţi de 18+ şi au împreună patru copii. Vorbim despre Victoria şi David Beckham, a căror relaţie amoroasă a fost şi este un etalon al longevităţii şi fericirii în cuplu.

David Beckham a vorbit despre mariajul cu Victoria Beckham.

Fostul fotbalist a fost invitat, în weekendul trecut, în studio-ul celor de la BBC pentru a vorbi despre viaţa şi cariera sa. Acolo, vedeta în vârstă de 41 de ani a declarat că este mulţumit şi fericit cu tot ce i-a oferit viaţa până acum, deşi, desigur, a trecut şi el prin suficiente clipe grele.

Acesta a mărturisit şi că el şi soţia sa, fosta cântăreaţă Spice Girls, şi-au reînnoit jurămintele de curând şi că a fost vorba de o reuniune privată, în casa lor. ”A fost o întâlnire mult mai privată decât nunta, la care au fost prezenţi doar şase oameni”, a spus acesta, neprecizând, însă, când mai precis a avut loc acest eveniment.

David şi Victoria au patru copii

Revenind la dificultăţile pe care le-au întâmpinat în mariajul lor, David a recunoscut că relaţia lui Victoria a fost, la un moment dat, pusă la încercare. ”Suntem o familie unită acum. Desigur că faci greşeli de-a lungul anilor, cu toţii ştim că mariajul poate fi apăsător uneori. E vorba despre cum reuşeşti să treci peste. Ne cunoaştem mai bine decât oricine. Lumea se-ntreabă mereu <<Stau împreună pentru că sunt un brand?>>. Normal că nu. Stăm împreună pentru că ne iubim şi pentru că avem patru copii uluitori. (...) Fac parte din relaţii (n.r. problemele). Fac parte din mariaj. Suntem respectuoşi faţă de ce primim în viaţă, chiar şi când întâmpinăm momente grele. Le depăşim, căci asta face o familie.”, a declarat David.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg