David Beckham: ”Harper poartă pantofii cu toc ai Victoriei!

22 septembrie, 2015
David Beckham Takes Daughter Harper To The Park jpeg

Recent, Victoria Beckham a dezvăluit că pasiunea fiicei sale pentru fotbal a fost ca un pumnal în inima ei. Însă, se pare că micuţa Harper nu este încă pregătită să încalţe pantofii sport, căci este preocupată mai degrabă ”să alerge prin casă în pantofii cu toc ai mamei sale”.

image

David Beckham a dezvăluit că fiica lor de patru ani îi calcă pe urme soţiei sale. Micuţa Harper este interesată de tot ce-nseamnă bijuterii şi accesorii, aşa că nu stă pe gânduri prea mult şi se-ncalţă cu pantofii mamei sale, ceea ce, desigur, o face extrem de fericită pe Victoria. ”Victoria îmi spune mereu: te rog, avem patru copii, trei dintre ei sunt băieţi şi iubesc fotbalul. Lasă-mă să am şi eu unul care vrea să se îmbrace ca mine şi să poarte tocuri”, a povestit amuzat David despre discuţiile lui cu Victoria.

image

În acelaşi spirit de glumă, David a mai declarat că de când Victoria a declarat că pasiunea fiicei sale pentru fotbal este ca un pumnal în inima ei, acesta o tachinează cu tot soiul de video-uri în care fiica lor joacă fotbal: ”Zilele trecute eram afară şi jucam fotbal. Harper purta o rochie foarte drăguţă, dar în picioare avea pantofi sport. Bineînţeles, i-am trimis acel video şi Victoriei. Nu a fost foarte fericită”, a afirmat David într-un interviu în cadrul emisiunii ”Good Morning Britain”.Recente pe Ok! Magazine

laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg