David Beckham și-a surprins fanii după ce a publicat o imagine cu soția Victoria însărcinată

17 aprilie, 2024

Felicitările au curs, căci ocazia este una măreață! Ce mesaje au primit starurile.

david si victoria beckham

Sunt unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz și obișnuiesc să fie foarte generoși cu motivele familiale de sărbătoare. De fiecare dată când e ziua unuia dintre ei sau aniversarea relației lor, atât David Beckham, cât și Victoria Beckham scot de la naftalină poze din tinerețe. Cei doi s-au căsătorit în 1999, când erau amândoi pe val: el, unul dintre fotbaliștii cei mai bine cotați ai lumii, iar ea o celebră Spice Girl!

Formatia Spice Girls  jpeg

De data aceasta, David Beckham s-a întrecut pe sine și a realizat un montaj video adorabil, cu cele mai frumoase momente în care a surprins-o pe soția Victoria pe parcursul căsniciei lor, drept omagiu de ziua acesteia: Victoria Beckham a împlinit 50 de ani!

Fostul fotbalist profesionist, în vârstă de 48 de ani, a distribuit în social media o compilație de fotografii și videoclipuri pline de nostalgie. Printre imagini, David a inclus și o fotografie rară a soției sale, pe vremea când era însărcinată cu unul dintre copii.

Clipul este spectaculos, cu adevărate ”imagini Kodak”. O viață de om, într-un minut. În deschidere îl vedem pe adorabilul Brooklyn, pe vremea când era de o șchioapă și abia putea îngăima câteva cuvinte. Și i-a transmis mamei sale un mesaj adorabil de la mulți ani. Nici melodia filmulețului nu este aleasă întâmplător de iubitorul soț David: ”More than a woman”, de la Bee Gees. Și da, Victoria este zeița lor, după cum este ea celebrată acum, la 50 de ani, deși puțini oameni chiar i-ar da vârsta aceasta.

Victoria Beckham însărcinată, Instagram PNG

Fosta Posh Spice, actualmente designer de succes arată fenomenal, cu o siluetă de adolescentă. Însă muncește pe rupte în sala de sport și dieta sa este mai mult decât restrictivă. După cum a mărturisit David Beckham într-unul dintre interviurile sale, Victoria are o consecvență fantastică atunci când vine vorba de alimentație. Consumă ceva dulce din an în Paște, iar alimentele pentru care optează zilnic pot fi numărate pe degetele de la o mână. De cele mai multe ori, consumă pește la abur și legume.

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg