David Beckham și-a surprins fanii după ce a publicat o imagine cu soția Victoria însărcinată

17 aprilie, 2024

Felicitările au curs, căci ocazia este una măreață! Ce mesaje au primit starurile.

david si victoria beckham

Sunt unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz și obișnuiesc să fie foarte generoși cu motivele familiale de sărbătoare. De fiecare dată când e ziua unuia dintre ei sau aniversarea relației lor, atât David Beckham, cât și Victoria Beckham scot de la naftalină poze din tinerețe. Cei doi s-au căsătorit în 1999, când erau amândoi pe val: el, unul dintre fotbaliștii cei mai bine cotați ai lumii, iar ea o celebră Spice Girl!

Formatia Spice Girls  jpeg

De data aceasta, David Beckham s-a întrecut pe sine și a realizat un montaj video adorabil, cu cele mai frumoase momente în care a surprins-o pe soția Victoria pe parcursul căsniciei lor, drept omagiu de ziua acesteia: Victoria Beckham a împlinit 50 de ani!

Fostul fotbalist profesionist, în vârstă de 48 de ani, a distribuit în social media o compilație de fotografii și videoclipuri pline de nostalgie. Printre imagini, David a inclus și o fotografie rară a soției sale, pe vremea când era însărcinată cu unul dintre copii.

Clipul este spectaculos, cu adevărate ”imagini Kodak”. O viață de om, într-un minut. În deschidere îl vedem pe adorabilul Brooklyn, pe vremea când era de o șchioapă și abia putea îngăima câteva cuvinte. Și i-a transmis mamei sale un mesaj adorabil de la mulți ani. Nici melodia filmulețului nu este aleasă întâmplător de iubitorul soț David: ”More than a woman”, de la Bee Gees. Și da, Victoria este zeița lor, după cum este ea celebrată acum, la 50 de ani, deși puțini oameni chiar i-ar da vârsta aceasta.

Victoria Beckham însărcinată, Instagram PNG

Fosta Posh Spice, actualmente designer de succes arată fenomenal, cu o siluetă de adolescentă. Însă muncește pe rupte în sala de sport și dieta sa este mai mult decât restrictivă. După cum a mărturisit David Beckham într-unul dintre interviurile sale, Victoria are o consecvență fantastică atunci când vine vorba de alimentație. Consumă ceva dulce din an în Paște, iar alimentele pentru care optează zilnic pot fi numărate pe degetele de la o mână. De cele mai multe ori, consumă pește la abur și legume.

Foto: GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg