David Beckham şi Courteney Cox, surprinşi împreună în cadă! Cum a reacţionat soţia lui? Vezi imaginea care a scandalizat internetul!

26 octombrie, 2019
1 2 jpg jpeg

“Atmosfera se încinge în apa fierbinte!”, a pus paie pe foc actriţa din serialul Friends când a postat pe social media o fotografie cu ea, în costum de baie, şi soţul Victoriei Beckham, la bustul gol. Amândoi se relaxau în cadă şi zâmbeau încântaţi, în ciuda faptului că soţia fostului fotbalist se afla în camera alăturată.

Fanii lui David au luat foc când l-au văzut pe idolul lor în ipostaze intime cu altă femeie decât soţia lui. Ce să mai spunem de Victoria, care se afla la momentul săvârşirii actului cu pricina, într-o încăpere alăturată, fără să ştie ce au pus la cale David şi Cournetey Cox?!

1 jpg jpeg

Dar ce au pus la cale fostul fotbalist şi actriţa hollywoodiană? Ei bine, nimic personal, ci ceva strict profesional. Fostul sportiv de 44 de ani şi vedeta hollywoodiană de 55 de ani se aflau pe platoul de filmare al serialului Modern Family.

Se ved pe chipul lui David cât de încântat era acesta când se afla în prezenţa lui Cox, citind împreună scenariul pentru serialul de succes. “Mi-am făcut un PRIETEN nou azi, la serviciu”, a declarat Beckham. Care serviciu? David a confirmat, cu această ocazie, că va apărea în serialul Modern Family. Alături de Courteney, care este şi ea invitat special în show-ul TV.

3 jpg jpeg

Pentru a demonstra lumii întregi că este vorba doar despre un proiect profesional, din care fac parte cu toţii, şi nu vreun nou scandal amoros în care s-a băgat David, cei doi colegi de platou s-au întâlnit cu starurile serialului TV, Jesse Tyler Ferguson şi Eric Stonestreet. De fapt, s-au înţeles cu toţii atât de bine la filmări, încât au intrat cu toţii în cadă şi s-au pozat împreună. Sunt haioşi sau nu?

Reacţia Victoriei

Înainte de-a face lumină cu privire la imaginea care a făcut înconjurul internetului şi a stârnit rumoare printre fanii fostului fotbalist, Victoria, soţia acestuia, a reacţionat şi ea prompt. Dar nu legat de fotografia cu cei doi în cadă, ci în privinţa colaborării pe care soţul ei de 20 de ani o are cu serialul Modern Family. “De-abia aştept!!!!!!!” să apară David în Modern Family, completăm noi. Şi nu e singura care arde de nerăbdare să-l vadă pe Beckham în serial!

5 jpg jpeg

Conform celor scrise de EW.com, David şi Courteney se vor juca pe ei înşişi în serial, concurând unul cu altul într-un turneu de bowling cu celebrităţi. Cum de ajung ei de pe pista de bowling într-o cadă împreună, rămâne de văzut în episodul cu pricina!

Nu e pentru prima dată când David s-a aflat pe platoul de filmări de la Modern Family. El şi-a luat familia, pe Victoria şi copiii lor, Brooklyn, Romeo, Cruz şi Harper, în 2017, pentru a vizita locul în care se filmează întregul show TV şi cel mai probabil au rămas plăcut impresionaţi de tot ceea ce au văzut acolo, de au revenit acum atât de încântaţi.

Foto - InstagramRecente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg