David Bowie, incinerat în secret

14 ianuarie, 2016
DavidBowie1  a jpeg

Trupul neînsufleţit al regretatului artist a fost incinerat în secret, într-un crematoriu din New York, fără ca prietenii sau membri familiei să fie prezenţi.

David s-a stins din viaţă la 69 de ani

Potrivit publicaţiei ”Hello”, trupul regretatului artist a fost incinerat, respectându-se astfel dorinţa artistului de a fi înmormântat discret, fără a se organiza o ceremonie de înmormântare. „Nu este nevoie de o ceremonie funerară pentru a-ţi aminti de David, rămâi cu muzica lui. Şi-a dorit să dispară fără a stârni vâlvă. Acesta a fost stilul lui. Ultimul lui album a fost modul lui de a-şi lua rămas bun de la fani“, a declarat o sursă apropiată familiei artistului pentru „Daily Mail“.

Trupul neînsufleţit al artistului a fost incinerat, respectându-se ultima dorinţă a acestuia

În ciuda dorinţei sale, o serie de concerte omagiale vor avea loc în următoarea perioadă, iar ceremonia de decernare a premiilor Brit Awards, din februarie, îi va fi dedicată. Unul dintre show-urile în memoria artistului va avea loc la sala Carnegie din New York pe 31 martie. Concertul a fost programat înainte de moartea lui Bowie şi gândit ca un tribut pentru întreaga carieră, în cadrul căruia artişti precum Cyndi Lauper şi The Roots îi vor interpreta hiturile.