David Bryan, clăparul trupei Bon Jovi, noua victimă a coronavirusului. “E o gripă, nu-i ciuma!”

22 martie, 2020
2 1 jpg jpeg

Muzicianul de 58 de ani a dezvăluit, pe Instagram, că a fost diagnosticat cu COVID-19, dar îşi păstrează optimismul cu privire la evoluţia bolii în cazul lui.

“Am primit rezultatele analizelor şi am ieşit pozitiv pentru coronavirus. Sunt bolnav de-o săptămână, dar mă simt tot mai bine pe zi ce trece”, a declarat rockerul în cursul zilei de sâmbătă.

David se află, în momentul de faţă, în autocarantină şi îşi îndeamnă prietenii virtuali să nu se teamă dacă vor fi infectaţi cumva cu noul coronavirus pentru că “este o gripă, nu ciuma”.

26269890 8140289 image a 11 1584897660237 jpg jpeg

“Mă aflu în carantină de o săptămână şi voi mai sta încă o săptămână izolat. Şi, când mă voi simţi mai bine, mă voi testa din nou ca să mă asigur că nu mai am virusul ăsta afurisit”, a adăugat starul rock. “Vă rog să vă ajutaţi unul pe altul. Totul se va termina în curând… cu ajutorul fiecărui american”, a ţinut să precizeze Bryan.

Muzicianul este un compozitor câştigător al unui premiu Tony şi textierul muzicalului Memphis de pe Broadway. Clăparul trupei Bon Jovi s-a întors pe Broadway cu controversatul musical Diana, inspirat de regretata prinţesă britanică şi amânat la mijlocul lunii martie tocmai din cauza pandemiei.  

profimedia 0346120309 jpg jpeg

David este unul dintre membrii fondatori ai trupei rock Bon Jovi, care a luat fiinţă în 1983 şi i-a avut în componenţă pe liderul vocal Jon Bon Jovi, chitaristul Richie Sambora şi pe basistul Alec John Such.

Pe 15 mai, Bon Jovi are programată lansarea celui de-al 16-lea album al trupei, intitulat 2020.

ei doi jpg jpeg

În aceeaşi seară în care David şi-a înştiinţat fanii cu privire la noul său diagnostic, liderul trupei, Jon Bon Jovi, a postat un mesaj despre pandemia de coronavirus, pe Instagram. În clipul cu pricina, Jon şi-a luat chitara şi a cântat puţin din casa lui luxoasă din New Jersey.

asta jpg jpeg

foto - Profimedia

#eOKsaStaiAcasa



Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate