David Carradine: Strania poveste a morţii actorului. Sexul a fost dependenţa care i-a grăbit sfârşitul

2 august, 2020
2 certo jpg jpeg

A trecut mai bine de un deceniu de la decesul starului din Kill Bill şi anumite aspecte ale dispariţiei lui tot nu se leagă, dacă putem spune asta despre cineva care-a murit cu frânghii în jurul gâtului şi al organelor sale genitale...

Sinucidere, omor sau accident? Toate aceste ipoteze au fost vehiculate cu privire la moartea subită şi şocantă a starului din seria Kung Fu, din 2009, când fusese găsit fără suflare în camera sa de hotel din Bangkok, capitala mondială a sexului. După cele două autopsii făcute în Thailanda şi SUA, concluzia a fost una singură – Carradine a murit asfixiat, informaţie care ar fi trebuit să-i ofere familiei lui David un oarecare sentiment de împăcare şi acceptare. Însă scandalul iscat după înmormântarea starului hollywoodian n-a făcut decât să adâncească durerea apropiaţilor săi, din simplul motiv că actorul n-a luat cu el în mormânt şi practicile lui... hm, atipice, care i-au adus, într-un final, sfârşitul. O, da, vedeta de 72 de ani a murit, mai exact, în urma unui „accident sexual“ şi nu există niciun dubiu legat de clipele de extaz pe care trebuie să le fi simţit când şi-a dat ultima suflare: „În momentele de activitate sexuală intensă, David îl întrezărea pe Dumnezeu“, explică Ulli Lommel, regizorul filmului Absolute Evel – Final Exist. Să înţelegem că actorul descoperise o scurtătură spre Paradis?

Fără false pudibonderii, Carradine adora sexul! Sexul în toate formele sale apetisante de exprimare, de la „inofensivele“ orgii până la ilegalul incest şi periculoasele partide de asfixiere erotică. Cu cât mai mare pericolul de-a muri, cu atât mai puternic orgasmul! Ce să mai, omul n-avea nicio reţinere să testeze totul în pat. Sau în dulap (unde şi-a trăit şi ultimul orgasm), baie, subsol sau penthouse, nu conta locul atât timp cât reuşea să simtă pe pielea lui plăcerea su-pre-mă. Dacă pentru unii drogurile şi alcoolul sunt sursa acelei senzaţii euforice mult dorite, pentru Carradine sexul este dependenţa de care n-a putut scăpa niciodată. A testat şi el toate substanţele interzise posibile şi imposibile, de la LSD şi ciuperci halucinogene, în anii ‘70, la „clasicele“ prafuri şi pilule existente pe piaţa neagră de astăzi, dar nimic nu-l satisfăcea mai mult decât şedinţele de bondage sau sado-maso ori jocurile de sufocare, din care nu lipseau biciul, cătuşele, frânghiile şi, ocazional, acei ladyboys adorabili, adică transsexualii pervertiţi la absolut orice, care deveneau adesea partenerii lui de sex nebun.

 „Comportamentul lui sexual deviant avea un mare potenţial periculos“, a recunoscut Marina Anderson, penultima din cele cinci soţii ale regretatului actor, care-a făcut cunoscută şi relaţia incestuoasă pe care David a avut-o cu un membru foarte apropiat de familie. „Incestul lui ne-a distrus mariajul“, a dezvăluit fosta doamnă Carradine în cartea scrisă după dispariţia lui, David Carradine: The Eye of My Tornado. Tot Marina a fost cea care a lansat ipoteza crimei în ceea ce îl priveşte pe răposatul ei soţ. „El prefera tot timpul să-i ţină cineva companie în dormitor, nu agrea deloc partidele solo...“, a făcut ea referire la prostituatele thailandeze, disponibile oricând pentru sex, dar şi capabile de furt sau chiar crimă. Adevărul e că orice e posibil: ca actorul să fi încercat singur să-şi provoace plăcere şi, dintr-o neatenţie, lucrurile să fi scăpat de sub control sau să fi beneficiat de ajutor în a ajunge pe culmile nebănuite ale extazului.

Poliţiştii şi psihologii specializaţi în dependenţa de sex şi-au dat toţi cu părerea despre felul în care a murit vedeta hollywoodiană. Noi am zice că fericit, că, vorba-aceea, avea legătură specială cu Cel de Sus în momentele lui de maximă exaltare, dar alţii insistă cu detaliile „tehnice“. Într-o şedinţă obişnuită de asfixiere erotică, individul se leagă sau este legat în anumite zone ale corpului cu o sfoară zdravănă, pentru a împiedica alimentarea creierului cu oxigen. Deloc sexy, nu-i aşa? Dimpotrivă! Cică senzaţia simţită în acel moment e divină, iar adrenalina care-ţi inundă trupul în secunda în care desfaci nodul şi laşi din nou oxigenul să circule e şi ea absolut înălţătoare. Parcă-l apuci pe Dumnezeu de picior şi-i mai dai şi un pupic!

Cu alte cuvinte, David şi-a dorit reconectarea cu divinitatea atât de mult, încât... chiar de ea a avut parte, doar că pe lumea cealaltă. Lăsând gluma deoparte, ceva s-a întâmplat în ultimele clipe de viaţă ale actorului, nodul nu s-a desfăcut, actorul a leşinat înainte să se mai poată dezlega sau partenerul său a strâns atât de bine sforile, încât fostul specialist în arte marţiale a rămas imobilizat până la moarte. Nici sinuciderea nu-i exclusă din discuţie, având în vedere multiplele tendinţe suicidale ale lui Carradine: „A existat o perioadă din viaţa mea în care mergeam, în fiecare seară, în biroul meu, scoteam pistolul din sertar şi mă gândeam cum să-mi zbor creierii cu el“, a recunoscut chiar cel care a contemplat şi aruncarea sa de la fereastra hotelului în care fusese, la un moment dat, cazat.

Drogurile şi alcoolul îi întunecaseră complet minţile, încă puţin şi-l împingeau spre un gest extrem, ultimul din viaţa lui. Dar ceea ce n-au reuşit substanţele interzise să facă a reuşit sexul. Dependenţa de acea plăcere absolută care-i afecta până şi simpla judecată i-a venit de hac în cele din urmă, fie că a reuşit singur să facă trecerea de la cele lumeşti la cele... superioare nouă sau a avut complici. Nu vom afla niciodată ce s-a întâmplat cu exactitate în camera sa din hotelul Nai Lert Park, din Bangkok, pe 3 iunie 2009. Tot ce ştim e că acolo unde se află acum David Carradine nu mai simte deloc durere. Poate doar puţină plăcere...Recente pe Ok! Magazine

sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg