"David Copperfield m-a agresat sexual când aveam 17 ani!"

25 ianuarie, 2018
Jerry Lewis Memorial In Las Vegas jpeg

Asta susţine Brittney Lewis, fost model, care îl adaugă astfel pe celebrul magician pe infama listă a celor acuzaţi în mişcarea #metoo

image

Culmea este că mărturisirea de ieri a lui Brittney a venit chiar la câteva ore după ce Copperfield a făcut o postare pe Twitter despre mişcarea #metoo, spunând că în trecut a fost şi el acuzat pe nedrept. "Imaginaţi-vă cum e să crezi în această mişcare, dar să şi fi fost, în acelaşi timp, acuzat pe nedrept în trecut. Să fie răscolită viaţa ta şi a familiei tale. Vreme de trei ani, cu sute de articole pornite de la o acuzţie falsă, investigată de FBI, până când acuzatoarea a fost prinsă de autorităţi făcând acelaşi gen de acuzaţie despre alt bărbat", a scris David. Acum, coincidenţa e prea mare. Fie David ştia ce i se pregăteşte şi s-a grăbit să posteze acest mesaj... Fie Brittney a ieşit public cu mărturisirea, supărată fiind de postarea lui.

Cert este că ieri, femeia a povestit pentru emisiunea online The Wrap că în 1988, David Copperfield a drogat-o şi agresat-o sexual. Brittney participase în Atami, Japonia, la un concurs de modelling, David fiind în juriu. Aşa au făcut schimb de numere de telefon, el oferindu-se s-o ducă cu avionul privat la unul dintre show-urile lui din California. Cum la acea vreme ea era minoră, Brittney susţine că David, pe atunci în vârstă de 32 de ani, i-ar fi cerut permisiunea bunicii ei. Astfel, Brittney a ajuns să fie cazată de el la un hotel din California - David aflându-se în camera alăturată. Seara a continuat într-un bar, unde Brittney susţine că l-a văzut pe David punându-i ceva în băutură... Oare de ce a băut, atunci?!

"Îmi amintesc că în camera de hotel m-a dezbrăcat. M-a sărutat pe faţă, apoi a coborât cu săruturile pe trupul meu, iar eu am leşinat", a mai povestit Brittney, adăugând că dimineaţa, David a ţinut să-i spună că nu s-a întâmplat nimic, fiindcă ea era minoră. "Nu am găsit urme de spermă, dar poate că purtase prezervativ", a mai precizat ea, spunând că apoi David a forţat-o să semneze un contract de confidenţialitate. Brittney susţine că a mai povestit ce i s-a întâmplat chiar în timpul investigaţiei din 2007, când o femeie din Seattle l-a acuzat pe iluzionist că a agresat-o sexual - dar că atunci nimeni nu i-a acordat atenţie. "Am dat o declaraţie la FBI, dar apoi nu m-a mai contactat nimeni", a specificat ea, spunând că nu e interesată acum să-l dea în judecată pe magician. Purtătorul de cuvânt al lui Copperfield nu a comentat în niciun fel acuzaţiile până acum.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg