David Copperfield revine pe scenă

9 septembrie, 2013
musha cay bahamas3 jpeg

După mai mulţi ani de absenţă, celebrul iluzionist american vrea să readucă pe scenă numerele sale fascinate de magie, care au devenit un reper mondial pentru toţi iluzioniştii.

După mai mulţi ani de absenţă, celebrul iluzionist american vrea să readucă pe scenă numerele sale fascinate de magie, care au devenit un reper mondial pentru toţi iluzioniştii.

Renumitul magician, pe numele său adevărat David Seth Kotkin, care a intrat în istorie pentru numerele de iluzionism elaborate, printre care “trecerea” prin Marele Zid Chinezesc şi momentul în care a făcut "să dispară" Statuii Libertăţii, tocmai a semnat un contract pe trei ani pentru un nou show la celebrul Cazinou MGM Grand din oraşul american Las Vegas. În plus, o sală de spectacole din acelaşi oraş american va purta numele legendarului iluzionist.

În anii de absenţă artistică, Copperfield a investit masiv în domeniul imobiliar, fiind proprietarul unui arhipelag format din 11 insule, Musha Cay, în Bahamas, o zonă transformată într-o staţiune exclusivistă în Caraibe.

„Experienţa insulelor reprezintă o creaţie a fiecărui loc minunat pe care l-am coroborat cu imaginaţia folosită în activitatea mea pe scenă“, a declarat Copperfield într-un interviu acordat de curând revistei Forbes. "Personalităţi ale căror imagini apar pe coperta revistei dumneavoastră vin să viziteze staţiunea mea", a explicat în acelaşi interviu iluzionistul, care a plătit 55 de milioane de dolari (42 de milioane de euro) pentru insule şi a investit încă 35 de milioane de dolari (26 de milioane de euro) în renovări.

image

Staţiunea a fost vizitată, printre alţii, de celebrităţi precum Oprah Winfrey, John Travolta şi Sergey Brin.

Copperfield locuieşte în Las Vegas împreună cu logodnica sa, fotomodelul Chloe Gosselin, cu care are o fetiţă în vârstă de trei ani, Sky.

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg