David Puşcaş s-a mutat la mama sa, la Luminiţa Anghel, după ce a fost bătut. Ce s-a întâmplat cu agresorul lui

2 septembrie, 2020
6 david puscas batut 4 jpg jpeg

David Puşcaş, fiul adoptiv al Luminiţei Anghel, a trecut prin momente delicate. A fost bătut cu bestialitate şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Se pare că mama lui a intervenit acum, tânărul este în recuperare. 

Zilele trecute s-a aflat că David Puşcaş a fost bătut chiar în casa în care locuieşte cu chirie. Chiar el a făcut declaraţiile în mediul online: "Scriu aici cu o situaţie extrem de delicată. În primul rând, vreau să anunţ că nu mai am telefon. Aveam un interviu de job şi să ajung la un prieten. Situaţia a fost în felul următor. Eu mi-am expus o părere sinceră despre Robert reamzy la un prieten comun. Acest prieten, pentru că aşa îl considerăm, plecase de la mine şi după 20 de minute îmi scrie întrebându-mă dacă mai sunt acasă, evident îi scriu că da şi oricum eu trebuia să plec aşa că ieşeam împreună.

Acesta de fapt era cu Robert care probabil îl ştiţi de la Vocea României. Au intrat la mine în casă şi de acolo a început totul . Robert începuse să îmi reproşeze ce am zis de el şi să devină agresiv, a început să îmi arunce toate farfuriile, paharele, ghiozdanul cu portofelu pe geam, eu rugandu-l să iasă din casă mea, apoi a sărit cu pumnii, m-a călcat cu bocancii pe picior mi-a zdrobit telefonul şi sunt lovit la cap şi la ochi. Nu ştiu cum să anunţ autorităţile, sunt efectiv şocat, o să mă duc acum la vecini să cer ajutor pentru că m-a ameninţat că se va întoarce. Vreau să se ştie că e un om periculos şi mai ales felul în care m-a atacat şi eram efectiv fără apărare, putea să mă omoare în casă", a povestit pe pagină personală de Facebook David Puşcaş.

1 david puscas batut 5 jpg jpeg

Între timp, agresorul lui a fost prins, iar tânărul e în recuperare. Se pare că s-a mutat la mama lui, la Luminiţa Anghel. Au fost în scandal, dar acum se pare că sunt în relaţii mai bune. Prietenii lui au făcut dezvăluiri despre starea sa:

"David pot spune că se reface, din fericire. Încă mai are dureri la cap pentru că lovitura a fost destul de puternică, a necesitat să fie cusut imediat, ca să nu îi mai curgă sânge, iar pe picior nu poate merge încă foarte bine. Este în recuperare, îşi ia un tratament, şi are nişte calmate pentru durere pentru că a primit lovituri în zona intercolsatală care îl dureau destul de rău (...) El nu îşi doreşte ca nimeni să primească nu ştiu ce pedepse. Vrea ca poliţia să îşi facă datoria. Ne-am interesat şi am aflat că şi agresorul a trecut prin destul de multe lucruri, dar asta nu e o motivaţie să devii o persoană agresivă sau să ai un comportament agresiv. David îşi respectă şi iubeşte familia şi despre mama lui vorbeşte foarte frumos şi o respectă"

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg