David şi Victoria Beckham se mută la New York?

26 decembrie, 2010

Se pare că faimosul cuplu are de gând să-şi schimbe din nou reşedinţa, după ce a dat Londra pentru Los Angeles, când David a semnat contractul cu echipa de fotbal

Se pare că faimosul cuplu are de gând să-şi schimbe din nou reşedinţa, după ce a dat Londra pentru Los Angeles, când David a semnat contractul cu echipa de fotbal L.A. Galaxy.

De data aceasta, cea care face un pas înainte şi impune acestă nouă mutare ar fi Victoria, extrem de perocupată să-şi consolideze cariera de fashion designer. „Munca mea este extrem de importantă pentru mine, iar Los Angeles nu este un oraş al modei în adevăratul sens al cuvântului”, i-ar fi explicat doamna Beckham unui prieten, potrivit revistei britanice Now.

New Yorkul este, în schimb, una dintre capitalele mondiale ale modei, alături de Paris şi Milano, aşa încât se aude că David şi Victoria îşi caută de zor un apartament în Mahattan. Vor păstra, însă, casa din Beverly Hills, pentru perioadele aglomerate când sportivul va trebui să fie acolo pentru echipa sa de fotbal. „David călătorea şi înainte foarte mult cu avionul între Europa şi America, dar niciodată nu s-a mai aflat în situaţia de-a avea reşedinţa atât de departe de echipa lui de club ca acum, dacă mutarea la NY se va concretiza. Nu e o decizie la care au ajuns uşor. Le place L.A în continuare., dar simt că e momentul pentru o schimbare”, a declarat aceeaşi sursă.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg