De-abia se mai ţin pe picioare! Ce s-a întâmplat cu sex simbolurile de altădată?

21 februarie, 2018
FotoJet jpeg

Îmbătrâniţi prea devreme! Cele mai recente imagini cu cei care erau, nu de mult, unele dintre cele mai arătoase staruri de la Hollywood ne întristează de-a dreptul. De-abia se deplasează, poartă numai haine care nu-i flatează deloc şi au un aer şi un aspect demne de toată mila. 

Alec Baldwin

De-abia mai merge!

Actorul de 59 de ani oferă acum un spectacol greu de urmărit de fanii lui. Umblă în cârje prin oraş şi arată de 70 de ani, nu de nici 60. Nu-l ajută nici părul cărunt, nici abdomenul proeminent, ce-i drept, având în vedere că-i conferă un look ponosit. Dar să nu fim răutăcioşi! Problema lui principală este mobilitatea redusă, iar asta s-a întâmplat după operaţia de înlocuire la şoldului pe care şi-a făcut-o recent starul hollywoodian. Dar, uite, până şi intervenţia la care a fost supus de curând este specifică oamenilor în vârstă!

image

Ce diferenţe sesizaţi în imaginile de mai sus? Uluitoare, nu-i aşa? În tinereţe, Alec era şarmant şi atrăgător de-a dreptul, iar acum... deloc! Pare copleşit de responsabilităţile părinteşti, este uşor supraponderal, cărunt şi cu nişte haine care nu-i fac deloc cinste unui A-lister ca el.

Jim Carrey

image

OK, nu a fost el niciodată un sex simbol în toată regula. Nu i-au căzut femeile la picioare (poate doar când se tăvăleau pe jos de atâta râs, în urma glumelor spuse de el), dar nici nu a fost vreun bărbat dezgustător. Unele femei i-ar fi găsit şi alte calităţi pe lângă umorul evident (care poate fi, de altfel, foarte sexy, fie vorba între noi!) – zâmbetul larg, privirea plină de însemnătate şi chiar trupul lipsit de imperfecţiuni.

image

Ce vremuri! Când se plimba pe plajă cu fosta lui iubită, Jenny McCarthy, şi arătau amândoi frumoşi şi fericiţi! Acum, când nu mai are nicio bombă sexy pe lângă el, faimosul comic ne stârneşte compasiunea. Este vizibil slăbit, ridat şi împovărat. Sperăm să iasă cât mai repede din pasa asta proastă în care se află acum!

Al Pacino

image

Imaginile în care unul dintre cei mai mari actori din istoria cinematografică arată ca un vagabond nu sunt de azi, de ieri. Şi cu fiecare nouă apariţie în asemenea ipostaze nu putem decât să ne întrebăm dacă nu cumva suferă dureri fizice, dacă n-a ajuns la sapă de lemn, zău!

image

Unde sunt vremurile când Pacino învârtea orice femeie pe degetul său cel mic sau când dădea cu băieţii răi de pământ? Demult apuse, o să spuneţi. Şi nu sunteţi departe de adevăr. Din păcate. Acum actorul de-abia se mai ţine pe picioarele lui şi nici vorbă să mai bifeze aventuri după aventuri.

Johnny Depp

image

Cică s-a prezentat beat pe covorul roşu, la un eveniment, şi de-abia dacă mai ştia ce era cu el pe-acolo. Trist! Un actor de calibrul lui să ajungă să-şi împleticească picioarele în văzul lumii şi să-şi schimbe înfăţişarea - în rău! - atât de drastic! Păcat! Panta descendentă pe care a apucat-o nu dă deloc semne că viitorul este îmbucurător pentru Johnny.

image

Haine supradimensionate, (prea) multe accesorii rock, dar mai ales o privire care pare pierdută şi un chip pe care se vede cu ochiul liber suferinţa. De ce fel? Nu ne e încă clar. După divorţul de frumoasa Amber Heard şi acuzaţiile de agresiune fizică pe care i le-a adus aceasta, totul a luat-o la vale pentru Depp.

image

Vi-l mai aduceţi totuşi aminte acum câţiva ani, când emana sex appeal? Ce privelişte! Natura a fost generoasă cu Depp şi tot ce are el de făcut este să nu îşi bată joc de atuurile fizice cu care a fost înzestrat. Din păcate, cam asta face.

Heather Locklear

Arestată pentru că a condus sub influenţa alcoolului

Adevărul e că actriţa din Melrose Place nu se află în cea mai veselă perioadă din viaţa ei.  S-a internat relativ recent într-o clinică de reabilitare pentru a cincea oară, a intrat cu maşina într-un pom sau magazin. Nici nu mai contează dacă ştirea a fost adevărată sau nu, dacă ne uităm puţin la ea, e foarte posibil să o fi comis-o (şi) în felul acesta.

image

Frumoasă de pică! Aşa era actriţa cu nu prea mulţi ani în urmă şi are şanse să redevină dacă reuşeşte să se îngrijească mai mult şi să scape de dependenţele care-i distrug nu numai aspectul exterior, cât mai ales sănătatea fizică şi pe cea psihică.Recente pe Ok! Magazine

Carmen Electra, Getty (1) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg