De ce a anulat Ela Crăciun vacanţa în Sri Lanka. Vestea primită în ultimul moment

9 februarie, 2022
5 ela112 jpg jpeg

Prezentatoarea TV îşi planificase până la cel mai mic detaliu o superbă vacanţă în Sri Lanka.  Cu doar o zi înainte de plecare, planurile i-au fost însă date peste cap de primirea unui rezultat pozitiv, pentru unul dintre testele Covid făcute pentru deplasare.

,,După ce eram gata cu toate bagajele, pregătită de plecare, am fost sunată de la clinica la care ne-am făcut testele pentru a fi informaţi că unul dintre noi este pozitiv. Totul fusese gândit pentru o vacanţă de patru persoane, aşa că am ales să nu plecăm nici noi. Deşi puteam pleca doar eu cu soţul meu, m-am gândit că vor mai fi ocazii. Trebuia să mergem în Sri Lanka, opt zile şi făcusem un itinerariu superb. Apoi copiii au aflat şi au început să plângă. Am fost atât de tristă, încât nici nu am mai vrut să îmi desfac bagajele. Din fericire am avut bilete rambursabile şi asigurare de călătorie. Îmi pare rău că era vorba despre o vacanţă în care puteam petrece timp de calitate alături de soţul meu”, a declarat Ela Crăciun despre anularea vacanţei sale în ultimul moment.

Chiar dacă aceasta nu era prima călătorie de anul acesta pentru Ela Crăciun, care de curând s-a întors dintr-o vacanţă în Egipt, o destinaţie vizitată pentru a doua oară, prezentatoarea emisiunii,,Numai de bine” de la Antena 3 nu renunţă la marea sa pasiune. Astfel, Ela Crăciun şi-a propus ca printre viitoarele sale destinaţii de vacanţă să se numere Cuba şi Olanda.Recente pe Ok! Magazine

Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Concert Chris Norman png