De ce a decis Mihai Găinuşă să părăsească Cronica Cârcotaşilor?

3 iulie, 2014

Şoc la Prima TV! Mihai Găinuşă a anunţat, ieri seară, pe contul său de Facebook, că a decis să părăsească emisiunea - cult Cronica Cârcotaşilor, pe care o realiza alături de colegul său Codruţ Kegheş, cel care l-a înlocuit pe Şerban Huidu, după teribilele accidente în care a fost implicat acesta.

Şoc la Prima TV! Mihai Găinuşă a anunţat, ieri seară, pe contul său de Facebook, că a decis să părăsească emisiunea - cult Cronica Cârcotaşilor, pe care o realiza alături de colegul său Codruţ Kegheş, cel care l-a înlocuit pe Şerban Huidu, după teribilele accidente în care a fost implicat acesta.

„Dragi prieteni, părăsesc Cronica Cârcotaşilor după aproape 14 ani de realizare şi prezentare neîntreruptă. Practic cea mai mare parte a vieţii mele din televiziune am dedicat-o acestei emisiuni”, a scris Mihai Găinuşă pe contul său personal de Facebook.

„Am decis ca, împreună cu colegul meu Codruţ Kegheş, cu Octavian Păscuţ-Mistreţu şi cu alţi oameni din echipă să acceptăm o nouă provocare, tot la Prima TV. Sper să facem împreună lucruri bune şi să nu vă dezamăgim. Le mulţumesc tuturor telespectatorilor care s-au uitat, miercuri de miercuri, la această importantă producţie TV. Le mulţumesc celor care au avut încredere în mine şi m-au chemat să fac performanţă aici. Mulţumesc echipei minunate, o adevărată familie, care a pus umărul la realizarea acestei emisiuni de divertisment. Am trecut prin multe împreună. Şi vă asigur că am rămas în relaţii excelente cu oamenii de aici”, a mai scris Mihai Găinuşă.

Mihai Găinuşă a acordat un scurt interviu în exclusivitate pentru Paginademedia.ro, în care povesteşte ce s-a întâmplat, dar şi ce va face în continuare, în televiziune.

Paginademedia.ro: Ce s-a întâmplat, exact? Mihai Găinuşă: A fost o şedinţă, ieri, la Cronica Cârcotaşilor. În acea şedinţă, am anunţat că nu mai fac parte din echipa Cronica Cârcotaşilor. Ulterior, şi CodruţKegheş– Dezbrăcatu, a spus că pleacă din echipă.

Am primit un SMS de la Şerban, în care ne spunea să ne gândim bine, că ori Cronica va continua la altă televiziune, ori va deveni istorie. Ne-a spus şi că fiecare din noi, peste vară, ar trebui să-şi caute de lucru. Eu am decis să nu mai fac parte din Cronică.

Da, am discutat cu el. Rămân la Prima TV şi sunt implicat într-un proiect nou, alături de CodruţKegheş. Voi face o nouă emisiune, tot de satiră, pentru grila de toamnă. Nu îmi este uşor deloc. Sunt 14 ani în care am muncit la emisiunea Cronica Cârcotaşilor.

Aţi încercat o formulă de înţelegere?

Nu mă mai regăsesc în emisiunea de acum, în tensiunile şi în atmosfera de la Cronică. Am spus asta şi la şedinţă. Este o atmosferă în care se poate face foarte greu divertisment.Recente pe Ok! Magazine

diana82 jpg
kel1 jpg
Alina Sorescu la mare jpg
Oana si Vlad 1 jpg
profimedia 0296947797 jpg
Bruce Willis și Emma Heming jpg
Bennifer în Georgia (5) jpg
patric17 jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg