De ce a dispărut Cameron Diaz de la Hollywood?

19 ianuarie, 2018
*EXCLUSIVE* Cameron Diaz has lunch with a friend at Waldorf Astoria Hotel jpeg

Am sesizat cu toţii că odată cu mariajul cu rockerul Benji Madden, Cameron Diaz a cam dispărut din lumina reflectoarelor. Mai întâi  a dispărut de pe micile ecrane, cel mai recent film al ei, ”Annie”, datând din 2014, după care a rărit şi apariţiile în emisiunile radiofonice ori televizate. Deci, ce se întâmplă cu actriţa?

Cameron Diaz, ieri.

Cameron Diaz pare că a intrat în pământ! Exceptând câteva rare ocazii în care paparazzi o surprind pe străzile din Beverly Hills, fie în apropierea unor restaurante, fie ieşind din diverse clinici, Cameron Diaz e de nevăzut la Hollywood! Iar asta se-ntâmplă deja de doi ani, fix de când s-a căsătorit cu Benji Madden. Să-i interzică acesta să mai aibă de-a face cu reflectoarele?

Cameron Diaz şi Benji Madden s-au căsătorit în 2015

Ei bine, asta nu ştim, însă e de notorietate faptul că ”activează” pe ourbodybook.com, in site de lifestyle, în calitate de autor. În plus, în aceşti doi ani, Cameron a scos şi două cărţi, tot despre un stil de viaţă sănătos, care s-au bucurat de un succes impresionant. Deci, e posibil ca actriţa să vrea să exploateze mai mult această latură a sa creativă.

image image

Există şi explicaţia că actriţa şi soţul său au încercat să aibă un copil, motiv pentru care a tot fost văzută ieşind din diverse clinici. Aşa s-ar explica şi faptul că au apărut zvonuri cum că cei doi au hotărât să adopte un copil, după ce au aflat că au probleme de fertilitate. ”Vor să adopte din America şi-n numără zilele până se întâmplă asta. Cameron are speranţe mari. Ei ar simţi că asta le-ar completa familia”, a declarat o sursă pentru Life & Style.

Cameron Diaz, ieri, în Beverly Hills

Ei bine, până una alta, paparazzi au surprins-o pe Cameron şi ieri, pe când ieşea din restaurantul Hotelului Astoria din Beverly Hills, unde luase masa cu o prietenă. Îmbrăcată lejer, în blugi şi un sacou, actriţa de 45 de ani nu părea să fi trecut prin schimbări fizice semnificative.

foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia