De ce a dispărut Cameron Diaz de la Hollywood?

14 iunie, 2017
gettyimages 519250798 jpg jpeg

Până acum doi-trei ani, Cameron Diaz era una dintre actriţele omniprezente la Hollywood. Defila pe covorul roşu la toate evenimentele importante dedicate industriei cinematografice, apărea în câte 3-4 filme pe an, şi răspundea afirmativ la toate invitaţiile în emisiunile americane. În 2017, însă, Cameron a fost absentă total! Nu şi-a anunţat niciun film şi a refuzat toate ocaziile de a apărea în lumina reflectoarelor. Ce se întâmplă cu ea?

Cameron Diaz

Mulţi spun că-n prezent se concentrează pe viaţa de familie pe care o are cu muzicianul Benji Madden şi că ”lucrează” la un copil, deşi şansele n-ar fi de partea ei. Alţii spun că retragerea ei de pe scena publică ar fi cauzată de valul de actriţe tinere care sunt acceptate în distribuţiile filmelor în detrimentul ei, cu alte cuvinte că n-ar mai avea loc la Hollywood. Dar ce se întâmplă cu adevărat cu Cameron Diaz?

Ei bine, prezentă duminică la un eveniment organizat de Gwyneth Paltrow, Cameron Diaz a explicat de ce s-a retras din industrie, neoficial, după filmul ”Annie”, din 2014. ”Am ajuns să mă întreb cine sunt eu cu adevărat. Şi asta e o realitate greu de înfruntat. Am simţit nevoia de a mă face întreagă din nou.”, a declarat, sincer, Cameron (44) în cadrul evenimentului Goop Wellness Summit, motivând şi că s-a săturat să fie pe drumuri din cauza job-ului său.

Vorbind despre viaţa ei din prezent, dar şi despre soţul său, Cameron a declarat că e liniştită şi că Benji Madden este tot ce şi-a dorit ea vreodată. ”Am avut iubiţi înainte. Şi e clar o diferenţă uriaşă între iubiţi şi soţi. Acum am un soţ care este pur şi simplu partenerul meu în viaţă, şi-n tot”, a explicat ea.

În ultimii ani, doar paparazzi reuşesc s-o mai surprindă

Cameron Diaz şi rockerul Benji Madden şi-au oficializat relaţia în ianuarie 2015, după şapte luni în care au fost iubiţi.

foto: gettyRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate