De ce a dispărut Osvaldo Ríos din seriale? Totul despre viaţa scandaloasă a actorului din Kassandra şi boala cu care s-a luptat

18 noiembrie, 2021
1 osvaldo jpg jpeg

Osvaldo Ríos este cunoscut pentru rolurile din telenovele precum „Kassandra”, „La viuda de Blanco” şi „Abrazaza muy Fuerte”, printre altele.  Rios a devenit una dintre vedetele de calibru în 1990 şi începutul anilor 2000, însă succesul său a fost umbrit de scandalurile constante din viaţa personală.

Viaţa starului a fost perturbată de numeroase furtuni din cauza plângerilor pe care le-a primit cu privire la violenţa domestică. În 2004, cariera sa a scăzut din cauza unei probleme juridice care l-a dus la închisoare pentru 3 luni şi 15 zile şi eliberare supravegheată în Puerto Rico .

4 rios6 jpg jpeg

Astăzi Osvaldo Ríos are 60 de ani şi stă departe de televiziune .

În timpul înregistrărilor telenovelei „Îngerul rebel” , actorul a fost arestat la Miami, deoarece fosta sa soţie, Daisy Santiago, l-a acuzat de violenţă domestică. Procesul a început în 2000, deşi problemele cuplului au apărut în 1996.

În timp ce îşi ispăşiea pedeapsa în afara închisorii, actorul a fost tratat de un psiholog şi a fost supus unor teste toxicologice aleatorii. A trebuit chiar să participe timp de doi ani la un curs de management al furiei.

În 1995 Osvaldo a început o relaţie cu Daisy Santiago, dar s-au despărţit  un an mai târziu: „Mă împingea cu toată puterea lui, îmi punea ambele mâini pe piep. Mi-am simţit picioarele zburând sus, am căzut şi am lovit uşa ”, a povestit Santiago unui ziar din Puerto Rico. Ea a susţinut că această luptă a avut un impact şi asupra coloanei sale vertebrale.

În 2000, Santiago a început o bătălie juridică care l-a trimis pe actor la închisoare pentru câteva zile, în 2004, ceea ce i-a distrus mariajul cu Geraldine Fernández.

„Poate că nu aş fi omul care sunt astăzi dacă nu ar fi trebuit să trăiesc asta, am făcut un curs de aproape doi ani despre cum să îţi controlezi furia şi am absolvit cu onoare”, a spus portoricanul în „Ventaneando”.

În 2011, Red Kassiana , o fostă iubită a lui Ríos, l-a acuzat că a fost violent în timpul relaţiei lor.

„Osvaldo are multe schimbări de comportament, 5 minute poat e fi bine şi 5 minute poate fi supărat pe ceva. La un moment dat chiar mi-a spus că nu voi merge înainte fără el, că nu voi putea niciodată să găsesc un om mai bun decât el”, a spus ea într-un interviu pentru TVNotas.

La acea vreme Osvaldo juca în „Triumph of Love” şi când conflictul a fost făcut public, producătorii au decis să încheie drumul personajul mai devreme decât era planificat, aşa că actorul nu a mai participat la ultimul capitol al poveştii.

La rândul său, Sully Díaz, prima soţie a actorului, a spus că nu a fost niciodată agresată de Osvaldo: „Cu mine nu s-a întâmplat. Eram amândoi idioţi, eram atât de tineri şi atât de proşti. Momentan avem o prietenie bună”, a mărturisit ea în „La Tijera”.

Anul trecut, actorul a fost implicat într-o altă situaţie cu justiţia din Puerto Rico . De data aceasta, Poliţia a venit la el acasă pentru o presupusă plângere de violenţă domestică împotriva actualei sale partenere, Lucianna Rodríguez. Pe 18 iunie, Efe a raportat că cumnatul lui Osvaldo a fost cel care a anunţat poliţia „că Ríos nu îşi lasă partenera să părăsească apartamentul pe care îl împart într-un complex rezidenţial”.

„Fratele femeii, al cărui nume nu a fost precizat, a sesizat autorităţile şi a spus că sora sa este reţinută împotriva voinţei ei. Atunci când Poliţia a sosit la casa actorului, cuplul nu părea să aibă probleme. Cu toate acestea, în aceeaşi zi, Lucianna He a negat informaţia şi a oferit versiunea sa asupra evenimentelor într-un mesaj amplu pe Instagram.

„Nimic din presă nu este adevărat. Nu a existat o astfel de plângere, nu a fost nimic de raportat, în aproape trei ani de relaţie nu a existat niciodată un abuz emoţional sau psihologic, cu atât mai puţin fizic. Trăim împreună ca un cuplu şi ne-am bucurat întotdeauna de compania noastră cu dragoste şi respect. „

Anul trecut, Osvaldo Ríos a recunoscut că a fost un afemeiat la viaţa lui, dar acum practică „monogamia”. De asemenea, a povestit cum a cunoscut-o pe  Lucianna Rodríguez.

„Nu pot nega că am avut o viaţă intensă, pasională, dar am descoperit în această etapă a vieţii mele că ai nevoie de un partener alături şi cred că Lucianna este aleasa”, a povestit el în „Ventaneando” .

De ceva vreme, Osvaldo Ríos s-a retras din ochii publicului. Actorul a învins, în două rânduri, cancerul de prostată. Rios îşi povesteşte experienţa.

„În 2016 am început să am probleme atunci când mergeam la baie să urinez. Mi-au găsit o tumoare de aproape opt centimetri ataşată de prostată; A fost rău, la vremea aceea m-au operat, a fost înlăturat totul. Doi ani mai târziu, în 2018, avea aproape zece centimetri, aşa că mi-am făcut griji”, a dezvăluit Ríos pentru programul de televiziune mexican Ventaneando (TV Azteca).

„Dr. Paul Perito, un mare chirurg urolog, m-a operat şi datorită Domnului am scăpat.Recente pe Ok! Magazine

Meryl Streep la Gala Academy Museum, Getty (5) jpg
Kim în lacrimi PNG
Oprah Winfrey, Getty (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
Angie 2 WSJ PNG
Iulia Albu și Mike image00004 (3) jpeg
iulia vantur si salman khan 8 webp
FotoJetGala jpg
Amal și George Clooney, Getty Images (3) jpg
vila lui Celine Dion din Paris   Brian Purnell, Instagram jpg
Bianca Brad alaturi de Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la seara Curajului Civic la Palatul Regal   Instagram (1) jpg
Carmen Iohannis in vizita in Nairobi, Kenya  FOTO Mama Rachel Ruto (15) jpg
AnaMaria Prodan cimitir PNG
Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg