De ce a pus George Clooney mâncare în sutienul fostei lui iubite, Kelly Preston? Are de-a face cu porcul Max, pe care i-l făcuse cadou

1 octombrie, 2021
1 clooney preston profimedia 0584372005 jpg jpeg

Înainte de-a se însura cu Amal, George a avut numeroase relaţii sentimentale, pe care nu le-a ascuns şi nici nu le-a negat vreodată. Una dintre aceste idile a fost cu regretata actriţă Kelly Preston, care a devenit ulterior soţia lui John Travolta.

Kelly era deja cunoscută pe la finalul anilor '80, când şi-a început relaţia cu Clooney. În schimb, actorul de-abia dacă apărea prin sitcomuri ca Roseanne la acea vreme şi nu se bucura încă de succesul nebun pe care-l are acum la Hollywood. Totuşi diferenţa de notorietate dintre cei doi actori n-a fost un impediment pentru cei care au format un cuplu frumos timp de doi ani.

Dar cum a cucerit-o Clooney pe Kelly Preston?

stanga
dreapta
2 clooney kelly preston profimedia 0037300647 jpg jpeg
1 clooney preston profimedia 0584372005 jpg jpeg

A luat-o la o plimbare pe motocicleta lui, Harley Davidson, lucru care a încântat-o pe Kelly peste măsură, după cum ne informează The Mirror. Cele două vedete s-au cunoscut la o petrecere dată de impresariul lor comun şi, cu toate că actriţa se afla în plin proces de divorţ de actorul Kevin Gage, nu i-a putut rezista şarmantului coleg de breaslă.

Îndrăgostiţi până peste cap, Kelly şi George s-au  mutat la scurt timp împreună, iar Clooney spunea, la acea vreme, că relaţia lui cu Preston era „cel mai important lucru din viaţa mea”.

Despărţirea

Totuşi, în ciuda sentimentelor puternice pe care le aveau, amorezii s-au despărţit în 1989. La scurt timp după aceea, Preston s-a logodit cu Charlie Sheen, iar Clooney s-a însurat cu Talia Balsam, cu care a şi rămas timp de trei ani şi jumătate. Şi-au găsit amândoi jumătatea mai târziu în viaţă. Ea a fost măritată cu John Travolta timp de 28 de ani, până la dispariţia ei definitivă, iar el este însurat cu Amal încă din 2014.

Pe vremea când cei doi actori mai locuiau încă împreună, George s-a decis să-i facă iubitei lui Kelly un cadou romantic – un porcuşor vietnamez pe nume Max. Din păcate, Preston n-a apreciat prea mult darul. Şi, cum animăluţului îi era frică de ea, actorul s-a gândit că trebuia să facă în aşa fel, încât să-i împrietenească pe cei doi. „Max nici măcar nu se apropia de ea, aşa că i-am pus mâncare în sutienul lui Kelly. El ar face orice pentru mâncare!...”, spunea Clooney pe-atunci.  

Cel mai probabil trucul nu a funcţionat, pentru că George a primit custodia lui Max după despărţirea de Preston. Mai mult, actorul a dezvoltat o relaţie destul de apropiată cu animalul lui neobişnuit de companie, declarând prin toată presa că Max era „cea mai îndelungată relaţie din viaţa mea”.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg