De ce a renunţat Priscilla Presley la relaţia cu Robert Kardashian. Ce i-a spus fosta soţie a lui Elvis înainte de separare

24 septembrie, 2020
1 pris1 jpg jpeg

Robert Kardashian este bine cunoscut ca primul soţ al lui Kris Jenner şi tatăl a patru dintre copiii ei.

S-au căsătorit în 1978 şi au fost împreună mai bine de două decenii. Dar, înainte ca Robert să-şi întemeieze o familie cu Kris, în viaţa lui a existat o altă femeie: fosta soţie a lui Elvis Presley, Priscilla. Cei doi se plăceau mult, dar relaţia nu a funcţionat.

Când Robert şi Priscilla s-au întâlnit, el se despărţise de Kris, iar ea divorţase de curând de Elvis şi locuia  alături de Lisa Marie, care avea 7 ani pe atunci.

Conform cărţii lui Jerry Oppenheimer, The Kardashians: An American Drama, Robert şi Priscilla s-au plăcut foarte mult. Ba mai mult, Robert a prezentat-o pe Priscila şi prietenilor săi, iar ei au descris-o ca pe o femeie dulce.

La rândul ei Priscila era atrasă de „personalitatea magnetică” a lui Robert. Era amuzant, simpatic şi fermecător, dar nu le era sortit să fie împreună, pentru că Elvis le stătea în cale. Robert şi Priscilla s-au întâlnit timp de un an, apoi s-au despărţit. Elvis era, după unele relatări, obsedat  de control şi a încerca tot timpul să o împiedice pe Priscilla să se vadă cu cineva după divorţ, susţinând că este pentru binele fiicei lor.

 Conform cărţii lui Oppenheimer, Priscilla i-a spus lui Robert:„Nu mă voi căsători cu nimeni până nu moare Elvis”.

3 pris2 jpg jpeg

Viaţa după despărţire

După separare, Robert s-a reîntors la Kris, iar doi ani mai târziu s-au căsătorit. Au avut patru copii împreună. Cuplul a divorţat în 1991, iar Robert a mai bifat două mariaje înainte să moară de cancer în 2003.

Priscilla şi-a ţinut promisiunea şi nu s-a recăsătorit niciodată, deşi a avut o relaţie de lungă durată, din 1984 până în 2006, cu omul de afaceri Marco Garibaldi. Cei doi au avut împreună un băiat.

Practic, Elvis ne-a făcut să îi cunoaştem pe Kardashieni. Şi nici nu ştim dacă este bine sau rău!Recente pe Ok! Magazine

liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Contesa de Wessex, Getty (1) jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg