De ce a stat Vladimir Putin atât de aproape de stewardese şi cu partenerii de discuţii păstrează o distanţă considerabilă

8 martie, 2022
1 profimedia 0666487758 jpg jpeg

Ce spune acest detaliu despre preşedintele rus care a fost capabil să declanşeze un război înfiorător în Ucraina?

Ce poate un specialist psihiatru să analizeze văzând aceste imagini? Putin face baie de mulţime cu însoţitoarele de bord, însă este inaccesibil când stă la masă cu omologi europeni. Să nu uităm cât de departe s-a situat de Emmanuel Macron, în timpul vizitei acestuia la Moscova.

Medicul psihiatru Gabriel Diaconu a analizat pas cu pas comportamentul liderului rus: “Doamne bine, rusoaice frumoase, în ţinută elegantă, îl flanchează pe preşedinte, care îşi spune aceeaşi apocaliptică poezie atât sieşi, audienţei hormonal active dimprejur şi – evident – poporului rus privitor de pretutindeni. Ca să nu fie vreun dubiu: mis-en-scene-ul difuzat urbis et orbi de Kremlin nu e pentru Occident. E pentru ruşi, şi pentru ucraineni. Restul, pentru Putin, nu mai există de mult.

Se pune întrebarea: ce, şi de ce, se întâmplă, şi care o fi noima (dacă vreuna) peroraţiilor psihotice ale lui Putin, flancat de aceste pseudo-amazoane. Nu e ceva complet trăsnit, deşi cu siguranţă excentric, şi nu e ceva neapărat nou pentru sistemul de propagandă descins din vechile mecanisme de acţiune bolşevice, în scopul de-a galvaniza loialitatea ”oamenilor muncii” în vremuri de ”ameninţare a revoluţiei”, arată medicul.

Specialistul îl numeşte pe Putin lider totalitar, cu comportament bizar. ”Se pune întrebarea: ce, şi de ce, se întâmplă, şi care o fi noima (dacă vreuna) peroraţiilor psihotice ale lui Putin, flancat de aceste pseudo-amazoane. Nu e ceva complet trăsnit, deşi cu siguranţă excentric, şi nu e ceva neapărat nou pentru sistemul de propagandă descins din vechile mecanisme de acţiune bolşevice, în scopul de-a galvaniza loialitatea ”oamenilor muncii” în vremuri de ”ameninţare a revoluţiei”, arată medicul.

Între timp, există din ce în ce mai multe voci care susţin că Putin ar fi bolnav. S-a speculat chiar că această întâlnire cu stewardesele ar fi fost trucată. Însă dincolo de toate excentricităţile unui preşedinte cu apucături dictatoriale, întreaga lume aşteaptă cu sufletul la gură sfârşitul agoniei ucrainene.Recente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg