De ce aplauda ciudat Nicole Kidman la Oscar?

9 martie, 2017
Nicole Kidman png

Apariţia ei de pe covorul roşu al premiilor Oscar n-a stârnit atâtea reacţii în mediul online precum a stârnit modul în care aplauda. Acum, Nicole ţine să-şi lămurească gesturile nefireşti!

Internauţii au ironizat-o pentru modul în care aplauda

Internauţi au creat o adevărată isterie după ce-au văzut-o pe Nicole aplaudând, la Oscaruri, într-un mod cel puţin bizar. Toţi s-au întrebat de ce aplaudă aşa actriţa, şi-au taxat imediat nenaturaleţea ei. Ei bine, acum, Nicole a oferit explicaţia gesturilor sale din noaptea Oscarurilor.

Acordând un interviu unui post de radio, Nicole a acceptat să vorbească şi despre ce s-a întâmplat în noaptea Oscarurilor şi despre reacţiile sale nefireşti. Jovială, Nicole a declarat că aplauda aşa pentru că îi era frică să nu distrugă bijuteria extrem de scumpă pe care o împrumutase şi pe care o purta în seara respectivă.

”A fost foarte, foartea ciudat, căci tare mai voiam să aplaud. Ar fi fost mult mai ciudat dacă nu apaludam, căci toată lumea s-ar fi întrebat de ce n-o fac. Aşa că aplaudam, dar mi-era foarte greu, căci aveam acest inel imens, care nici măcar nu era al meu, dar care era superb. Şi mie mi-era teribil de frică să nu-l stric”, a declarat Nicole, oferind o explicaţie destul de plauzibilă pentru momentul penibil de la Oscar.

Nicole purta bijuterii extrem de scumpe

Şi-ntr-adevăr, aceasta purta un inel cu diamant Harry Winston, de 119 carate, perle şi platină. Cu alte cuvinte, purta pe deget o mică avere, pe care nu era dispusă s-o strice sau s-o piardă.

A fost nevoită să improvizeze

Actriţa a vorbit cu această ocazie şi despre superba rochie Armani Prive pe care a purtat-o la cea de-a 89-a ediţie a premiilor Oscar, dar care a cedat fix înainte să defileze pe covorul roşu. ”M-am panicat puţin pentru că bretelele rochiei mele s-au rupt când am intrat în maşină”, a povestit actriţa de 49 de ani.

foto: hepta, gettyRecente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg