De ce boală suferă Monica Iabob Ridzi?

24 martie, 2015
monica tiberiu iacob ridzi petrosani jpeg

Condamnată definitiv la 5 ani de inchisoare pentru abuz în serviciu privind manifestările organizate în 2009 de ziua Tineretului, fostul ministru al tineretului şi sportului zace pe patul de spital de la Penitenciarul Jilava.

Condamnată definitiv la 5 ani de inchisoare pentru abuz în serviciu privind manifestările organizate în 2009 de ziua Tineretului, fostul ministru al tineretului şi sportului zace pe patul de spital de la Penitenciarul Jilava.

Monica Iacob Ridzi e condamnată de două ori: o dată de stat, care a decis prin instrumentele judecătoreşti că se face vinovată de abuz în serviciu, trimiţând-o 5 ani după gratii, şi o dată de condiţiile din închisoare, care-i agravează starea de sănătate şi aşa precară.

Fostul ministru al tineretului şi sportului a sperat că va avea parte de mai multă înţelegere din partea judecătorilor. Însă fosta politiciană n-a obţinut decât mutarea din penitenciarul Gherla în cel de la Jilava, unde, pare-se, ar primi îngrijiri medicale mai bune.

Din păcate, în ciuda asistenţei acordate, fosta apropiată a lui Traian Băsescu se simte din ce în ce mai rău. Iar soţul său, Tiberiu Iacob, primar al oraşului Petroşani, a încercat să atragă atenţia asupra faptului că aceasta este sleită de puteri, are imunitatea foarte scăzută şi că doar o internare într-o clinică din străinătate ar repune-o pe picioare. Între timp, însă, singura soluţie pentru ca Ridzi să se protejeze de infecţii, într-un mediu şi-aşa precar din punct de vedere al igienei, este o mască de protecţie.

image

Monica Iabob Ridzi suferă de leucopenie, ceea ce presupune că pacienta are un număr scăzut de leucocite în sânge, în traducere o barieră slabă în faţa eventualelor infecţii virale sau parazitare care ar putea apărea şi care n-ar putea fi contracarate de organism.

În astfel de condiţii, este vital ca aceasta să fie ţinută într-un mediu steril, ferită de orice viruşi şi microbi. Ceea ce e imposibil, în închisorile din România.

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg