De ce boală suferea Florin Condurăţeanu. Soţia sa a spus adevărul despre ultimele clipe ale jurnalistului: ”Pur şi simplu a picat! Medicii nu l-au mai prins!”

30 iunie, 2021
1 florin condurateanu jpg jpeg

Moartea lui Florin Condurăţeanu a şocat pe toată lumea. Omul care era mereu prezent cu o vorbă bună şi cu soluţii acum nu mai este.

Nu există coleg care să-l fi cunoscut şi care să nu îl descrie ca pe un mare domn, empatic şi îngăduitor, gata mereu să ajute.

Se pare că problemele de sănătate au apărut de ceva timp şi pe fondul oboselii, jurnalistul nu a mai rezistat. Domnul Condurăţeanu suferea de tensiune oscilantă, a dezvăluit soţia sa.

Gabriela Condurăţeanu a avut o intervenţie telefonică la Antena Stars, unde a detaliat filmul groazei, cel al zilei în care Florin Condurăţeanu a plecat.

„Am vorbit cu el cu o oră înainte să moară. Nu se simţea bine de vreo două luni, dar nu s-a dus la medic. Avea o tensiune oscilantă, ca noi toţi la vârsta asta, sau ca majoritatea, că fiecare dintre cei de peste 70 de ani au câte ceva. Am dat puţin vina pe condiţiile meteo, când e frig, când e cald. Şi i-am spus totuşi să-şi facă nişte analize, poate schimbă ceva. Şi mi-a spus: Nu, nu, sunt foarte bine! Tu stai liniştită! Eu eram plecată la nepoţica noastră, ca de obicei şi peste aproximativ o oră m-a sunat fiul meu şi mi-a spus: „Sunt disperat, l-am adus pe Ţuţu acasă şi în uşă, pur şi simplu mi-a picat. Şi dacă aştept salvarea îl pierd!” Medicii nu l-au mai găsit conştient şi foarte repede a murit”, a completat soţia regretatului jurnalist.

Întrebată despre care au fost ultimele cuvinte ale jurnalistului, soţia sa a spus: „Nu i le-am prins. Ultimele cuvinte la telefon astea au fost: „Te rog, du-te şi fă-ţi nişte analize”. Mi-a spus: „Nu, nu, nu, nu-ţi face griji! L-am chemat pe Răzvan, plec acasă şi totul este în regulă”.Recente pe Ok! Magazine

ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg