De ce Brad Pitt n-a fost prezent la nunta bunului său prieten, George Clooney

29 septembrie, 2014

Toată lumea se întreba de ce starul de 50 de ani, proaspăt însurat şi el cu Angelina Jolie la final de august, nu a participat chiar la nuntat celui mai bun prieten şi coleg al său, la mult aşteptata lui nuntă.

Toată lumea se întreba de ce starul de 50 de ani, proaspăt însurat şi el cu Angelina Jolie la final de august, nu a participat chiar la nuntat celui mai bun prieten şi coleg al său, la mult aşteptata lui nuntă. Printre speculaţiile că Angie nu s-ar suporta cu Clooney şi viceversa, Brad face lumină în ediţia britanică GQ.

După ce a povestit cum se simte iarăşi ca om însurat, actorul de 50 de ani a vorbit şi despre prietenul său celebru, care s-a insurat sâmbătă cu avocata Amal Alamuddin, în Veneţia. Dat fiind că George (53) l-ar fi numit pe Brad “de negăsit” recent, acesta a comentat cu o notă comică:

“Ei bine, ştiţi voi, George e foarte accesibil. E unul dintre cei mai buni reprezentanţi ai noştri, ca breaslă. E teribil de amuzant şi e o bucurie să-l ai în preajmă. Poate că-s eu tipul mai nenorocit” (râde). “Eu sunt mai singuratic, mai tăcut din fire. Venind mai ales dintr-o zonă mai rustică, sunt şi mai rezervat.”Recente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg