De ce Dan Negru nu poate sta lângă Teo Trandafir: "Fiecare cu virusul lui" Prezentatorul a spus tot

22 iulie, 2020
1 dano jpg jpeg

Dan Negru crede că nici măcar coronavirusul nu a reuşit să reunească vedetele din Pro TV şi din Antenă.. Prezentatorul TV are convingerea că distanţarea care se poartă între trusturile de presă, şi pe care nu a întâlnit-o peste Ocean, ţine de mentalitatea noastră învechită.

“Statistic, la noi virusu' a fost cu exclusivităţi! Aşa cum ProTV n-a vorbit cu sau despre infectaţii Antenei, nici Antena n-a vorbit cu sau despre infectaţii Pro-ului. Fiecare cu virusu' lui, netransmisibil de la o televiziune la alta. Noi toţi in breaslă avem mentalitate de anii '90 .Noi încă lipim sigla laptopului cu scotch la tv. Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel şi Stephen Colbert au prezentat împreună un teledon COVID difuzat simultan pe cele trei mari tv americane.

Eu cu Esca şi cu Teo n-am putea sa stăm niciodata împreună. Şi tot statistic, vedetele infectate despre care s-a vorbit cel mai mult in România au fost alea care au avut contracte cu televiziunile româneşti. Dar Grigore Moisil a explicat cel mai bine statistica:"dacă pui o fesă pe o plita încinsă şi o fesă pe un bloc de gheaţă, media e bună, dar, in realitate, e vai de fundul tau!", a spus Negru pe un cont de socializare.Recente pe Ok! Magazine

Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Concert Chris Norman png
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg