De ce îl acuză Andreea Marin pe Ştefan Bănică jr.?

18 septembrie, 2013
1269762 511511725609211 543832439 o jpeg

Într-o discuţie francă şi detaşată despre fostul ei mariaj, vedeta de televiziune a dezvăluit în premieră motivele care au dus la divorţul din primăvară.

Într-o discuţie francă şi detaşată despre fostul ei mariaj, vedeta de televiziune a dezvăluit în premieră motivele care au dus la divorţul din primăvară.

Prezentă în emisiunea „Teo Show“, la Kanal D, Andreea Marin i-a mărturisit lui Teo Trandafir că ar fi trecut peste infidelitatea soţului, dar a insinuat că acesta ar fi fost violent cu ea.

„Infidelitatea nu e un motiv îndeajuns pentru un divorţ. Sunt alte lucruri mult mai grave care se pot întâmpla. Agresivitatea în viaţa de cuplu, răspunsul violent, reacţiile necontrolate în faţa copilului, astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar mai ales că ai un omuleţ alături, care vede şi simte, poate împrumuta acelaşi comportament“, a spus Andreea Marin.

„Dacă permiţi să se întâmple asta, e vina ta că fiul, fiica ta va avea probleme. Nu aş putea să suport ca fiica mea va suporta ca cineva să îi arunce o palmă, cu sau fără motiv. Ei bine, nu! Mi-aş reproşa, ca părinte, că am suportat la rândul meu“, a continuat ea.

image

„Pentru mine, un motiv de divorţ este agresivitatea. Violenţa în familie este ceva peste care nu poţi să treci. Eu nu aş fi luat o asemenea decizie pe motiv de infidelitate“, a ţinut să sublinieze Andreea Marin.

„Susţin cu tot sufletul că peste aşa ceva nu trebuie să treci, pentru că aşa ceva se va întâmpla şi a doua oara, şi a treia oara“, a mai spus vedeta, care le încurajează pe femei să nu capituleze în faţa violenţei în familie.

image

La finalul emisiunii, abordată de un reporter Kanal D pe holurile televiziunii, vedeta a declarat că nu va mai pronunţa de acum înainte numele fostului ei soţ.

„Nu o să mai pronunţ de acum înainte numele lui. Nu mă interesează ce face, cum îşi trăieşte viaţa, nu mă mai interesează nimic faţă de el. Nu mă interesează ce zic alţii, poziţia mea este una fermă: vreau să-mi duc viaţa mai departe şi să trăiesc frumos“, a fost ultima declaraţie a Andreei referitoare la mariajul ei cu Ştefan Bănică jr.

image

Foto: Teo ShowRecente pe Ok! Magazine

sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg