De ce le-a deschis FBI dosar acestor celebrităţi?

5 noiembrie, 2018
1 gettyimages 2282278 jpg jpeg

N-au fost numai unii dintre cei mai cunoscuţi oameni de pe planetă, nişte staruri în adevăratul semn al cuvântului, ci şi cetăţeni cu drepturi şi obligaţii obişnuite. Astfel, dacă au făcut declaraţii controversate sau au fost implicaţi în scandaluri răsunătoare, la limita legii, au răspuns în faţa autorităţilor. Iată ce i-a deteminat pe cei din FBI să le investigheze pe aceste VIP-uri!

Whitney Houston

Viaţa regretatei cântăreţe a fost pe cât de scandaloasă, pe atât de publică, ceea ce le-a determinat pe autorităţile americane să se autosesizeze în cazul consumului ei de droguri, al gestionării banilor, dar şi în cel al relaţiilor cu personaje mai mult sau mai puţin controversate.

image

De exemplu, e cunoscut faptul că FBI a demarat investigarea unei situaţii cu potenţial periculos pentru Whitney. Vedeta primise nu mai puţin de 79 de scrisori de dragoste ameninţătoare de la un fan de-ai ei, ceea ce nu putea fi trecut cu vederea. Mai mult, Houston a fost şantajată de o aşa-zisă prietenă pentru suma de 250.000 de dolari, lucru care a necesitat cercetări amănunţite şi o atenţie deosebită îndreptată asupra vieţii private a vedetei. “Amica” cu pricina o ameninţa pe Whitney că, dacă nu-şi primeşte banii, va face publice detalii incredibile din relaţia ei cu Bobby Brown.

image

Astfel, cântăreaţa s-a prezentat în faţa agenţilor FBI pentru a da cu subsemnata în privinţa mai multor situaţii delicate. În ceea ce o priveşte pe cea cu şantajul, Whitney a recunoscut că tatăl ei a discutat cu individa respectivă şi că a determinat-o să încheie un contract cu vedeta, prin care femeia se angaja să ia banii ceruţi şi să nu mai revină vreodată pentru alte sume. Zis şi făcut, iar dosarul a fost închis cu această ocazie!

Steve Jobs

Nu telefoanele pe care le-a revoluţionat faimosul CEO de la Apple au atras atenţia poliţiei americane, ci o întâlnire pe care Jobs urma să o aibă cu Consiliul de Export al preşedintelui George H. W. Bush şi care a necesitat, cum era de aşteptat, investigaţii suplimentare.

image

Conform celor scrise în dosar, “mai multe persoane pun la îndoială onestitatea lui Jobs, susţinând că acesta va schimba întreaga situaţie astfel încât să îl avatajeze pe el”. Mai mult de-atât, cei de la FBI trecuseră în raportul cu pricina atât obiceiul lui Steve din tinereţe de-a consuma droguri, cât şi declaraţiile lui surprinzătoare despre LSD – “o experienţă pozitivă, care mi-a schimbat viaţa”.

John Lennon

Întreaga lume cunoştea patosul cu care faimosul membru al trupei The Beatles îşi făcea cunoscute părerile politice, iar faptul că a deranjat câteva persoane în viaţa lui nu trebuie să uimească pe nimeni. De fapt, muzicianul britanic devenise, prin anii ’70, un soi de persona non grata în SUA. Administraţia Nixon şi FBI-ul chiar îşi doreau revocarea vizei americane a lui Lennon şi, implicit, deportarea acestuia, din simplul motiv că publicul tânăr la care avea John succes – din cauza sau datorită discursului său anti-război – îi putea spulbera şansele de realegere ale lui Nixon la următoarele alegeri.

image

Nixon a fost, totuşi, reales şi a rămas în funcţie până la episodul Watergate, din 1974, când a fost forţat să demisioneze şi să renunţe, în acelaşi timp, şi la războiul personal cu Lennon. Un an mai târziu, tribunalul din New York a respins cererea pentru deportare a muzicianului, iar FBI a fost nevoit să închidă dosarul lui John Lennon.

Marilyn Monroe

Având în vedere relaţia… apropiată a sex simbolului hollywoodian cu preşedintele american Kennedy, cred şi eu că Monroe avea un dosar-foileton la FBI! Dar nu numai relaţia specială dintre cei doi le-a deteminat pe autorităţile americane să-i deschidă frumoasei blonde dosar.

image

Ei bine, legendara actriţă era o presupusă comunistă! Nu neapărat în mod direct, ci prin alianţă cu soţul ei, scriitorul Arthur Miller, care avea convingeri deloc democratice. Drept urmare, FBI urmărea cu interes legăturile celor doi soţi cu grupurile marxiste sau comuniste.

image

Păcat că dosarul vedetei marelui ecran nu conţine şi informaţii clare legate de dispariţia misterioasă şi prematură a ei dintre noi! Sau poate conţine, dar nu au fost dezvăluite, până acum, publicului!...

Michael Jackson

Ei bine, dacă în cazul lui Marilyn Monroe au rămas multe necunoscute, în ceea ce-l priveşte pe MJ totul a fost făcut public după moartea sa. Adică dosarul lui de la FBI, care conţinea cele două procese – din 1993 şi 1994 – despre presupusele lui agresiuni sexuale asupra unor minori. Totuşi, chiar şi după ce au fost publicate informaţii incredibile legate de relaţia strânsă a vedetei cu tot felul de copii, nu putem spune că am avut parte de nu-ştiu-ce revelaţii despre viaţa sa privată. Din păcate!

image


Recente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg