De ce n-au avut copii Ion Iliescu şi soţia sa, Nina? Adevărul despre suferinţa celor doi soţi

27 iunie, 2019
1 ion nina iliescu2 jpg jpeg

A fost unul dintre cei mai discreţi preşedinţi ai României, reuşind să-şi ţină viaţa de familie departe de ochii curioşi ai lumii. A şi avut alături una dintre cele mai tăcute şi agreabile prime-doamne ale României.

Ion şi Nina Iliescu s-au căsătorit în 1951, însă nu au devenit părinţi nicicând. În ciuda încercărilor disperate, fosta primă-doamnă a României n-a reuşit să ducă o sarcină la capăt. Într-un interviu sincer acordat revistei VIP, acum mai mulţi ani, Ion Iliescu recunoştea că soţia sa a avut sarcini toxice şi că a trecut prin 3 avorturi. ”Chiar ne-am dorit, dar nu a fost să fie... Soţia mea a avut trei sarcini toxice, iar după aceea nu s-a mai putut”, a povestit Ion Ilescu, despre marea lor dorinţă de a deveni părinţi.

Cât despre ideea înfierii, fostul preşedinte spune că agenda mult prea încărcată nu i-a permis acest lucru. Ion Iliescu a mărturisit că viaţa politică i-a răpit mult din timpul acordat familiei şi că nu i s-a părut just să adopte un copil în acele vremuri, deşi în `50 – `60 era o adevărată modă printre liderii comunişti să infieze copii. Chiar şi aşa, se prea bine ştie că soţii Iliescu au vegheat asupra lui Mihai Bujor Sion, tatăl vitreg al Mariei Marinescu.

Deşi nu l-a adoptat nicicând legal, bărbatul a fost copilul de suflet al cuplului Iliescu. Acesta rămăsese orfan după ce o cursă aviatică de la Bucureşti la Tg. Mureş, în care se afla tatăl lui, s-a prăbuşit la sfârşitul anilor `60.Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}