De ce nu a divorţat Maria Marinescu de Frank Colin?

9 aprilie, 2015
20452 354044099621 1080865 n jpeg

Mulţi credeau că, odată cu intrarea soţului ei în închisoare, designerul vestimentar va divorţa de el. Ei bine, nu numai că şi-a restras cererea de divorţ, dar şi-a revizuit sentimentele, totul datorită fiului ei, Levin.

Mulţi credeau că, odată cu intrarea soţului ei în închisoare, designerul vestimentar va divorţa de el. Ei bine, nu numai că şi-a restras cererea de divorţ, dar şi-a revizuit sentimentele, totul datorită fiului ei, Levin.

Maria Marinescu şi Frank Colin au fost la un pas de divorţ, atunci când afaceristul a fost condamnat la închisoare. Ceva a împiedicat-o, însă, pe designerul vestimentar să meargă mai departe şi a decis să-şi retragă cererea de divorţ.

Interesaţi să afle ce s-a întâmplat, reporterii Prima TV au primit un răspuns neaşteptat:

„Iubesc, sunt măritată cu omul pe care îl iubesc. Eu când nu iubesc simt că mă ofilesc, aşa, e o senzaţie foarte ciudată. Nu ştiu dacă toate femeile o au, dar clar nu e o stare prea bună, când nu eşti îndrăgostit sau nu iubeşti“.

image

Vorbind despre tentativa de divorţ, Maria Marinescu a precizat că: „A fost ceva la un moment dat care, până la urmă, nu s-a concretizat. Tot ce am făcut am făcut pentru că aşa am simţit în momentul ăla. Nu mă intereseaza ce spune lumea, ce părere au alţii. Contează foarte mult şi faptul că eşti măritată, adică actul în sine şi copilul. Nu ştiu ce s-ar fi întâmplat dacă nu l-am fi avut pe Levin. Nu ştiu, dar oricum atârnă foarte greu un copil. Întotdeauna mi-am dorit să fac o familie cu acelaşi bărbat, cu care să crească copiii, să nu fie un tată vitreg“, a mai spus Maria Marinescu pentru Prima TV.

image

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg