De ce nu l-a însoţit Eva Mendes pe Ryan Gosling la Oscar? Iată ce spune actriţa!

9 martie, 2017
eva mendes jpg jpeg

O mulţime de fani au fost curioşi dacă Ryan Gosling va veni anul acesta la Oscar însoţit de frumoasa sa soţie, Eva Mendes. Şi această curiozitate a fost năruită de apariţia actorului pe covorul roşu la Premiile Academiei pe 26 februarie, singur. Ştim cu toţii că cei doi soţi sunt foarte discreţi în legătuă cu viaţa lor personală şi nu şi-au explus niciodată public cei doi copii, Esmeralda, 2 ani, şi Amada, 11 luni. 

image

Cert este că nici Eva cu Ryan nu au mai fost fotografiaţi împreună la un eveniment pe covorul roşu de mai bine de doi ani, singurele ipostaze fiind doar acele momente foarte rare surprinse de paparazzi. De ce nu se mai promovează Eva atât de mult ca actriţă şi de ce fuge de lumina reflectoarelor, refuzând să îl însoţească pe soţul său la sumedenia de evenimente de premiere a cinematografiei, aflăm chiar de la ea.

Într-un interviu acordat revistei Shape, Eva a dat cărţile pe faţă. Actriţa în vârstă de 43 de ani a spus că nu îi mai place să iasă în public atât de des: "Ceea ce oamenii nu ştiu despre mine este că îmi place să fiu acasă. În loc să apar pe covorul roşu, prefer să stau cu fetele noastre."

image

Mendes arată remarcabil de bine la doar aproape un an de la venirea pe lune a celui de-al doilea copil al său cu Gosling, dar ştim sigur că nu a fost uşor să ajungă la această formă de invidiat: " În unele privinţe, a fost mai greu să revin la forma iniţială după naşterea celei de-a doua fetiţe. Cu toate acestea, nu a fost chiar atât de dificil precum mi-am imaginat, pentru că sunt mereu în mişcare cu copiii. Nu pot să stau deloc jos. Alerg după fetiţe toată ziua", a spus Eva.

De asemenea, a renunţat la o serie de obiceiuri nesănătoase cum ar fi fast food sau alte bunătăţi: " Nu ţin mâncare de tip fast food în casă pentru că încerc să le dau un exemplu bun copiilor mei." Cu toate acestea, dulciurile sunt slăbiciunea sa cea mai mare:  "Dulciurile sunt slăbiciunea mea, trebuie să fiu atentă la cantitatea de zahăr pe care o consum. M-am obişnuit să am ceva dulce după fiecare masă, aşa că trebuie să mă decid când consum ceva cu zahăr, mai bine la masa de prânz şi nu la cină "

Foto: Shape MagazineRecente pe Ok! Magazine

Harry si Archie
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg