De ce nu se căsătoreşte Al Bano cu Loredana. Ce legătură are Romina Power cu această poveste

27 iulie, 2021
1 bano jpg jpeg

Sunt de peste două decenii împreună, iar relaţia lor a fost una cu urcuşuri şi coborâşuri. Cu toate astea nimeni nu a putut să îi despartă.  Al Bano şi Loredana explică de ce nu intenţionează să se căsătorească.

Albano Carrisi şi Loredana Lecciso au marcat  21 de ani de iubire cu un interviu plin de viaţă pentru revista Oggi. În timpul discuţiei, nu au lipsit săgeţile către Romina Power . Cântăreţul în vârstă de 78 de ani a vorbit şi despre fosta sa soţie, precizând că peste relaţia lor „s-a lăsa noaptea” şi că, prin urmare, este o prostie să crezi că ar putea exista un flashback. Cei doi au ţinut să precizeze că sunt un cuplu solid şi că au lăsat în urmă momentele întunecate, devenind mai puternici decât înainte.

„Au fost momente dificile, dar astea ne-au unit şi mai mult” . „Astăzi avem un echilibru. Semănăm foarte mult,  mult mai mult decât îşi imaginează oamenii. Avem spaţiile noastre, le păstrăm, dar apoi facem lucrurile împreună cu entuziasm, ne regăsim ”, adaugă Loredana.

Al Bano are convingerea că atât pentru el cât şi pentru partenera sa „simţul familiei este esenţial”. El subliniază, de asemenea, că este „foarte puternic” la amândoi.  „Suntem gata să facem orice sacrificiu pentru copiii noştri. Apoi, există smerenie şi solidaritate”, explică Carrisi.

Al Bano şi Loredana Lecciso vorbesc despre Romina Power

Capitolul Romina Power continuă să suscite interesul  şi să atragă multe bârfe. „În 1996 şi-a ales viaţa", îşi aminteşte artistul. Ne-am distrat de minune împreună, apoi s-a lăsat noaptea. Toată lumea a crezut că eu, un bărbat din sud, nu aş putea să-mi refac viaţa niciodată. Eu, pe de altă parte, am reconstruit-o aşa cum ar trebui să se întâmple şi sunt mândru de asta”.

Lecciso nu o menţionează pe Romina, dar pare că la ea se referă: „ Am permis prea multor oameni să intervină între noi. Acum nu mai permit unui suflet să treacă graniţa cuplului nostru”.

Cu toate intervenţiile externe, Loredana şi Albano au rămas o lungă 21 de ani unul lângă altul. „Am fost impresionată de carisma lui”, spunea Loredana, amintindu-şi de prima lor întâlnire. „M-am îndrăgostit de familia ei mai mult decât de ea”, adaugă Carrisi.

Şi nunta? Se tot şopteşte că s-ar produce în curând. Există ceva adevărat în aceste zvonuri ? „Căsătoria noastră este mentală”, comentează Albano. Loredana se aliniază cu el şi explică de ce nu mai este luată în considerare: „Cu vârsta înţelegem că ceea ce avem este rezultatul unei alegeri pe care o facem zi de zi”.

„Amândoi am mai fost căsătoriţi în trecut. Poate că acum 15 ani mi-aş fi dorit căsătoria, dar doar pentru o aşează cumva lucrurile, acum nu o văd ca pe o necesitate. Sunt bine cu Al Bano şi el cu mine”,  conchide Lecciso. Oricine s-a gândit la o viitoare ceremonie de nuntă va rămâne cu un gust amar.Recente pe Ok! Magazine

vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
FotoJetLisa jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}