“De ce nu vi l-aţi dorit pe Liviu Vârciu în familie?” Mioara Velicu se destăinuie

1 aprilie, 2022
3 mioara velicu 40 de intrebari cu denise rifai kanal d jpg jpeg

Mioara Velicu vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Mioara Velicu, una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară din zona Moldovei, cu o carieră de şase decenii în slujba cântecului popular românesc, este gata să se destăinuie publicului.

Ajunsă la venerabila vârstă de 77 de ani, Mioara Velicu şi-a început cariera la Ansamblul “Rapsodia”, din Galaţi, a continuat la “Trandafir de la Moldova”, din Vaslui, şi a ajuns solistă la celebrul Ansamblu “Ciocârlia”, din Bucureşti. Piesele “Hai, Catrină, şi ne-arată!”, “Aşa-i hora pe la noi”, “Trompeta” şi multe altele şi-au găsit loc în sufletele românilor de pretutindeni.

Artista a avut o viaţă demnă de un roman, iar greutăţile nu au ocolit-o. A trecut şi prin greaua suferinţă a pierderii soţului, Nicolae Martinescu, campionul olimpic de lupte greco-romane. Mioara Velicu are o fiica, Liliana, şi o nepoată, Cristiana.

 “Ce fel de moldoveancă este Mioara Velicu?”, “V-a tras înapoi lipsa studiilor muzicale?”, “V-a forţat Gheorghe Turda să vă pensionaţi?”, “Ce grad aveţi?”, “Cât de dor vă este de soţul dumneavoastră?”, “De ce vă este frică cel mai tare?”, “De ce nu vi l-aţi dorit pe Liviu Vârciu în familie?”, “Ce nu ar cânta niciodată Mioara Velicu?”, acestea sunt doar o parte dintre întrebările la care îndrăgita artista a folclorului românesc, Mioara Velicu, este gata să răspundă, duminică, de la ora 22:30, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.Recente pe Ok! Magazine

Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg