De ce o ura Laurence Olivier pe Marilyn Monroe?

13 august, 2013
scena din filmul the prince and the showgirl  alaturi de laurence olivier jpeg

Eroii vechiului Hollywood aveau, se pare, multe de împărţit între ei, căci, în ultima vreme, aflăm tot mai multe amănunte picante ale micilor războaie purtate în culise. Cel mai recent au fost descoperite câteva înregistrări audio cu critici ale actorului Laurence Olivier la adresa

Eroii vechiului Hollywood aveau, se pare, multe de împărţit între ei, căci, în ultima vreme, aflăm tot mai multe amănunte picante ale micilor războaie purtate în culise. Cel mai recent au fost descoperite câteva înregistrări audio cu critici ale actorului Laurence Olivier la adresa unor colegi de distribuţie, precum Marilyn Monroe, Joan Fontaine şi Kirk Douglas.

Aceste înregistrări cu vocea legendarului actor britanic au fost transformate într-o nouă autobiografie, la aproape 25 de ani de la moartea acestuia, cu permisiunea văduvei sale, Joan Plowright, şi a jurnalistului care realizase interviul original.

Înregistrările scot la iveală adevăratele sentimente pe care Laurence Olivier le avea despre colegii săi de la Hollywood, cum ar fi Marilyn Monroe, alături de care a jucat în filmul "Prinţul şi dansatoarea".

"Ura mea pentru ea a fost una dintre cele mai puternice emoţii pe care le-am simţit vreodată", spunea Laurence Olivier. Totuşi, starul britanic a recunoscut că a fost uluit de performanţa de pe marele ecran a divei americane: „Am fost uluit de cât de minunat arăta Marilyn pe ecran".

image

Despre Joan Fontaine, partenera sa din filmului "Rebecca", Olivier spunea că era dezgustătoare, iar despre Merle Oberon, colega sa din "La răscruce de vânturi", că era "o amatoare mică şi proastă". Starul britanic a mai mărturisit că a fost profund iritat de importanţa pe care şi-o dădeau Kirk Douglas şi Burt Lancaster în timpul filmărilor la "The Devil's Disciple": „N-aveam nevoie să iau lecţii de actorie de la ei“.

Noua autobiografie, intitulată "Olivier", va fi lansată pe 13 septembrie. Laurence Olivier a murit în 1989, la vârsta de 82 de ani.Recente pe Ok! Magazine

Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Concert Chris Norman png
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg