De ce preferă Susan Sarandon sexul cu bărbaţi mult mai tineri. Actriţa e deschisă la noi experienţe

22 februarie, 2021
5 susan3 jpg jpeg

La 74 de ani, Susan Sarandon trăieşte a doua tinereţe. Actriţa admite că preferă bărbaţii mai tineri pentru că au simţul aventurii şi sunt dominaţi de curiozitate.

Diva s-a despărţit de Jonathan Bricklin, care era cu 31 de ani mai tânăr decât ea, în 2015, după ce au petrecut cinci ani împreună. Ea a dezvăluit revistei Stellar: „Îmi este greu să găsesc acum un bărbat mai în vârstă, care ar fi potrivit pentru mine, aşa cum îmi spun oamenii mereu, când încep să ies cu cineva mai tânăr”.

Vedeta din filmul Thelma şi Louise speră să întâlnească pe cineva care să aibă calităţile lui Sam, care este întotdeauna deschis la o nouă aventură. “Mă atrag oamenii care activează în lumea artei. Nu neapărat artiştii, dar vreau pe cineva care pune pasiune atunci când creează ceva”.

2 susan2 jpg jpeg

Susan l-a cunoscut pe Jonathan la câteva luni după ce şi-a încheiat relaţia de 23 de ani cu Tim Robbins, 62 de ani, în 2009. Actriţa şi Tim au doi băieţi împreună, Jack, în vârstă de 31 de ani, şi Miles, în vârstă de 28 de ani. Vedeta mai are, de asemenea, o fiică, Eva Amurri, în vârstă de 35 de ani, cu regizorul italian Franco Amurri, în vârstă de 62 de ani.

Susan a fost căsătorită anterior cu actorul Chris Sarandon, în vârstă de 78 de ani. Cei doi au avut un mariaj de 12 ani , dar au divorţat în 1979.

Acum, actriţa preferă tinereii şi nu ascunde nici un moment asta, pentru că are convingerea că vârsta nu contează într-o relaţie.„Sufletul unei persoane mă interesează. Când eşti îndrăgostit, problema vârstei, sexului, culorii nu mai are nicio importanţă”, spune Susan pentru Hello.

1 susan1 jpg jpeg

În ciuda vârstei sale, actriţa nu se fereşte să apară în scene de sex. Susan este surprinsă în plină acţiune în producţia The Jesus Rolls, alături de doi actori mai tineri, John Turturro, 62 de ani, şi Bobby Cannavale, 49.

În ciuda scenelor obraznice, Susan mărturiseşte că nu se poate lăuda cu multe întâlniri. Actriţa mărturiseşte că este deschisă la tot în materie de sex. Diva spune că şi-ar dori relaţii atât cu bărbaţi, cât şi cu femei, dar nu primeşte prea multe oferte.Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg
Richard Gere si fiul Homer  profimedia 0874028470 jpg
FotoJet Monica jpg
cristina cioran alex dobrescu
Catrinel Marlon la Cannes profimedia 0875276538 jpg
Bella Hadid transparentă la Cannes, Profimedia (3) jpg
Mădălina Diana Ghenea la Veneția, Getty (2) jpg
Bruni Benjamin Biolay jpg
 Jason Momoa, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez la premiera Atlas, Profimedia (2) jpg
Selena Gomez la Cannes, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck profimedia 0874627890 jpg
Melania Trump si Donald Trump la absolvirea lui Barron Trump   profimedia 0873899269 jpg
Kevin Costner și Hayes Costner, Profimedia (1) jpg