De ce refuză Sandra Bullock să se căsătorească cu iubitul ei, Bryan Randall?

7 iulie, 2022

Probleme în Paradis? Actrița ezită să ducă la un alt nivel relația pe care o are de ani buni cu un fotograf profesionist.

Sandra Bullock (1) jpg

Sandra Bullock și iubitul său, Bryan Randall, sunt împreună de mulți ani, dar se pare că actrița se mulțumește cu acest stadiu al relației și nu visează, ca alte femei, la ziua în care va ajunge la altar.

„Bryan a fost extrem de frustrat că Sandy nu a vrut niciodată să oficializeze și să se căsătorească”, a susținut o sursă din anturajul cuplului. „El e un tip foarte conservator și i-a crescut copiii, ca și cum ar fi ai lui. Dar Sandy a pus piciorul în prag”.

Sandra Bullock (2) jpg

Actrița premiată cu un trofeu Oscar este mama a doi copii, Louis și Laila, ambii adoptați. Și ei sunt mereu pe primul loc. Și, indiferent că Bryan a participat la creșterea și educarea lor, Bullock este de neclintit în decizia sa de a păstra relația cu el așa cum este acum. O decizie care, însă, l-a cam îndepărtat pe partenerul său de viață. „S-a îndepărtat de Sandra și de ideea de unitate a familiei”, remarcă aceeași sursă pentru publicația OK! US. „Scuza pentru care nu a fost prin preajmă este aceeași care a fost întotdeauna – că amândoi sunt incredibil de ocupați”, a adăugat o altă sursă, citată de aceeași publicație americană.

Sandra Bullock și Bryan Randall au o relație din 2015, după ce el a fost angajat să lucreze la petrecerea de ziua lui Louis din acel an și soarta a vrut ca el să rămână în viața Sandrei, într-un moment destul de vulnerabil - acela după divorțul de Jesse James, care avea o relație paralelă cu Kat Von D.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg