De ce s-a despărţit Doiniţa Oancea de iubit. Actriţa fusese cerută în căsătorie

20 aprilie, 2021
1 doinita4 jpg jpeg

Doiniţa Oancea nu are noroc în dragoste! Actriţa s-a despărţit după mai bine de cinci ani de bărbatul care o ceruse în căsătorie la Roma şi lângă care părea că şi-a găsit împlinirea.

“Drumurile noastre s-au separat după cinci ani jumătate. Este nevoie de curaj să ieşi dintr-o relaţie funcţională. Atunci când simţi că mai vrei ceva, iar acel ceva nu se întâmplă, trebuie să ai nişte discuţii serioase cu omul de lângă tine. Ştiu foarte puţine persoane despre despărţire. Am lăsat lucrurile să se aşeze în capul nostru, să fim siguri că aşa este bine. Ţin foarte mult la el,  este un om extraordinary.

În cini ani jumătate nu ne-am certat, nu ne-am păruit, nu ne-am înşelat. Este exclusă infidelitatea. Cred că, la un moment dat,evoluam diferit şi eu sunt o fire mai deschisă şi el puţin mai închis, este introvertit. Îl vedeam şi nu-l mai vedeam şi atunci am zis: «Ce mă aşteaptă?». Nu ştiu, mi-a fost frică, recunosc. Ţin la el foarte mult. Cred într-o prietenie după o relaţie, dar, nu în momentul imediat următor, pentru că lucrurile sunt destul de proaspete pentru amândoi”, a spus Doiniţa la Antena Stars.Recente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg