De ce s-a despărţit Susan Surandon de Jonathan Briklin?

20 septembrie, 2015
Susan Sarandon & Jonathan Bricklin Sighting In New York City   July 29, 2012 jpeg

 ”Iubirea are-o vârstă!” Cam aşa am putea sintetiza, în glumă, motto-ul fostului, deja, iubit al actriţei, mai tânărul Jonathan Bricklin.

Vorbim despre bărbatul de 38 de ani, care i-a fost partener actriţei vreme de cinci ani, după despărţirea ei de Tim Robbins. Acelaşi Jonathan de care se separa­se în primăvară, pentru a se împăca şi, finalmen­te, a pune acum punct relaţiei, pentru că, se pare, Bricklin a găsit o altă doamnă. Şi nu orice fel de doamnă: Marina Picasso, în vârstă de 64 de ani, nepoata pictorului Pablo Picasso. Fără îndoială, omului îi plac femeile mature! Interesant este că, după ce în luna martie, Susan şi Jonathan îşi spuseseră „Adio!“, trei luni mai târziu au fost vă­zuţi împreună la inaugurarea unei galerii de artă în New York, iar apoi ţinându-se de mână prin SoHo. Mai mult, cei doi au fost înfăţişaţi drept un cuplu foarte modern în serialul documentar Connected, realizat de America Online pe parcur­sul mai multor luni. Materialul cu pricina studia viaţa a cinci perechi new-yorkeze, Jonathan fiind prezentat cât se poate de... stăpân pe situaţie: în jacuzzi, la orele dimineţii, fumând marijuana re­laxat, între două tinere în bikini, în timp ce Susan trece să-i salute, înainte de-a se întoarce în pat. Actriţa a fost, cu siguranţă, o iubită extrem de tolerantă, conştientă de diferenţa de vârstă din­tre ei. Nu ştim, însă, cât de conştientă a fost că se filmează acea scenă matinală din jacuzzi – căci se pare că Jonathan acceptase intruziunea celor de la America Online în viaţa lor fără acordul ei. Şi, de dragul unei picături de faimă, expusese o felie din viaţa lor care ar fi trebuit să rămână doar a lor. Ceea ce explică despărţirea lor din luna mar­tie – atunci când Susan a aflat totul şi a realizat circumstanţele nedemne de ea din documentarul respectiv.

image

„Întreaga mea viaţă am rezistat ideii de mo­nogamie“, spune în documentar bărbatul cu care Sarandon deţine încă un club de ping-pong. „Am avut mai multe relaţii, dar cea cu Susan este cea mai consistentă. Sunt atât de îndrăgostit de ea!“, a adăugat Bricklin în film. Atât de îndrăgostit, în­cât acum se pare că a fugit în braţele altei femei sexagenare. Una dispusă să investească o sumă frumoasă de bani în următorul lui club de ping-pong. „Susan se simte rănită. Ea şi Jonathan au petrecut ceva timp împreună recent, apoi el a ple­cat la Paris ca să fie cu Marina. Unde mai pui că Marina şi Susan se cunosc! Se pare că Marina va investi în noul lui club, pe care-l va deschide în San Francisco“, dezvăluie un apropiat al actriţei. Şi nu ne îndoim că are de unde să-l sponsorizeze: Marina are o colecţie cu operele bunicului, eva­luată la 300 de milioane de dolari, din care vin­de câte ceva din când în când. Chiar la începutul acestei veri anunţa că va scoate la licitaţie prin casa Sotheby’s mai multe opere din ceramică, realizate de Picasso între 1947 şi sfârşitul anilor ’60. Fiică a lui Paulo, născută din primul mariaj al faimosului artist cu balerina Olga Khokhlova, Marina îşi împarte viaţa între Paris şi La Cali­fornie, splendida vilă de secol XIX de la Cannes, moştenire de familie. E un lux despre care ea spu­ne că i se cuvine după o copilărie şi o adolescenţă pline de suferinţe şi lipsuri – căci părinţii ei, victi­me ale alcoolismului, s-au despărţit când ea avea doar cinci luni. Rămasă în grija mamei, alături de fratele Pablito, Marina povesteşte că şi-a văzut extrem de rar bunicul – adesea fiind nevoită să aştepte ore-ntregi la poarta casei lui, pentru a o primi. Aceeaşi poartă la care venea şi tatăl ei, care se zbătea în mizerie şi care-i cerea bani lui Pablo Picasso.

image

Dincolo de acest tablou dramatic, trebuie să fie, totuşi, incitant pentru Jonathan să pătrundă în lumea artistului la braţul Marinei. Problema este, însă, că despărţirea de Sarandon nu e defi­nitivă. „Ea continuă să vorbească şi acum cu el“, spune aceeaşi sursă. Am înţeles: numitul Bricklin are o problemă cu monogamia. Probabil că acum a intrat într-o fază în care şi-ar dori să se împartă între cele două doamne. Dar nu ştim dacă e toc­mai sănătos pentru Susan să accepte situaţia.

foto: guliver/getty images



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg